sâmbătă, 14 noiembrie 2015

"Liga lu' Lică". FC Băneşti - Unirea Cocorăştii Colţ 1-0

FC Băneşti şi Unirea Cocorăştii Colţ au oferit un meci echilibrat, chiar plăcut pentru spectatorul neutru, în condiţiile în care calculul hârtiei şi situaţia din clasament o arătau pe formaţia gazdă ca favorită. Mai periculoşi s-au dovedit a fi oaspeţii, care au avut ocaziile cele mai periculoase ale partide, inclusiv o bară. Băneştenii au jucat ceva mai economicos, având controlul tactic permanent asupra jocului, dar impunându-se doar pe final, prin golul marcat de Budileanu (foto).
Antrenorul Ion Burchi a trimis în teren pentru FC Băneşti următoarea garnitură: Stroescu - Burlacu, Gânju, G. Radu, Coman - Ilioiu, Dârstaru, Budileanu, Iorga - Roşu, Petrescu. Au mai jucat: Nichifor, Hromei, Crăciun, Albină.
La finalul partidei, tehnicianul gazdelor, Ion Burchi, a declarat: "A fost un meci greu, cu o echipă ambiţioasă, iar noi ni l-am făcut singuri mai greu prin faptul că a reuşit să înscriem destul de târziu. Oaspeţii au fost periculoşi, au avut ocazii mai mari decât noi, dar cred că noi am fost mai pragmatici, iar în final importantă este obţinerea victoriei".

8 comentarii:

  1. Asta nu spune nimeni ca sa jucat 15 la 12rusine de arbitrajul care il avem

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta nu spune nimeni ca sa jucat 15 la 12rusine de arbitrajul care il avem

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta nu spune nimeni ca sa jucat 15 la 12rusine de arbitrajul care il avem

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta nu spune nimeni ca sa jucat 15 la 12rusine de arbitrajul care il avem

    RăspundețiȘtergere
  5. 14= 11 banesteni plus 3 arbitrii si 11 amarati care i a dominat tot meciul niste tarani de la cocorasti

    RăspundețiȘtergere
  6. Tarani sunt aia care dau cu pumnul in timpul meciului si se stiu singur daia ati intrat pe teren ca sunteti de la oras

    RăspundețiȘtergere