duminică, 15 noiembrie 2015

"Super...lică". Caraimanul Buşteni - AS Dâmbu 8-0

Din etapa a 10-a, la conducerea tehnică a uneia dintre echipele de tradiţie care activează acum în "Super...lică", şi mă refer aici la Caraimanul Buşteni, a venit antrenorul momentului din fotbalul judeţean - Mihai Dinu (foto), cel care conduce din punct de vedere tehnic şi revelaţia "Ligii lu' Lică", CS Cornu. Acesta împreună cu fostul arbitru divizionar Ciprian Geambazu se ocupă de activitatea Caraimanului, care are în componenţă mulţi copii, tineri cu potenţial remarcabil. Preluată cu un singur punct în vistierie, acum, Caraimanul are 11 puncte, demonstrând că se află pe un drum bun.
În această dimineaţă, echipa din Buşteni a întâlnit "lanterna roşie" a seriei, AS Dâmbu, de care a dispus cu un categoric 8-0, prin golurile marcate de Kerekeş, Slujitoru, Vl. Sabău, Stăncuţu (2), Simion (2), Cortan. Ar fi de semnalat că - exceptându-l pe Vl. Sabău, care are 27 ani - toţi ceilalţi marcatori au vârste cuprinse între 17 şi 19 ani!
Iată şi formaţia aliniată de Mihai Dinu: Jilavu - Niculae, Cortan, Tcaci, Ilie - Slujitoru, Kerekeş, Abu, Stăncuţu - Teodorescu, Simion. Au mai jucat: Dr. Sabău, Vl. Sabău, R. Mircea, Tudorică.

11 comentarii:

  1. Vladut Sabau omul meciului

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. este parerea ta dar nu am fost eu omul meciului oricum multumesc pentru apreciere echipa a fost fff buna si probabil de asta sa scris de noi cu respect pentru tine si pentru toti iubitorii de sport si fotbal in general :)

      Ștergere
  2. Nu cred ca intereseaza pe nimeni din campina sau de prin imprejurimile orasului de echipa din busteni sau va intrereseaza de acum ca e domnul mihai dinu sau ciprian geambazu ca pana acuma nu ati scris nimic despre ei....spuneti echipa de start dar nu o stie nimeni...cred ca nici dv. Va respect cea ce faceti cu acest blog dar cred ca ar trb sa scrieti mai mult despre echipele si de prin apropierea campinei gen baicoi, magureni, mislea, provita care merg ff bne in campionatele care sunt...cum ati scris mereu si de sportul campina care este in ultima liga judeteana si SINGURA ECHIPA DE FOTBAL DIN CAMPINA...asa ati putea sa scrieti si de celelalte echipe care au jucatori destul de cunoscuti in fotbal campinean cum ar fii pe la provita, magureni sau mislea...nu Caraimanul busteni....va multumesc! !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. as vrea sa pot scrie despre toate echipele pe care le-ati enumerat si dvs. din pacate, am nevoie de persoane din anturajul echipelor care sa ma ajute! ma puteti ajuta?

      Ștergere
    2. Tin sa va anunt ca si Caraimanul Busteni este echipa de fotbal pa fel ca Baicoi,Magureni si altele..Daca tot sunteti asa tupeisti si comentati in legatura cu echipa de fotbal coordonata de Mihai Dinu,sa aveti tupeu sa scrieti fara anonim.Consider ca daca echipa a reusit sa marcheze 8 goluri se poate scrie despre acest lucru.Si daca pe tine in special nu te intereseaza de aceasta echip,uite ca pe mine ma intereseaza.Nici tu si nici altii nu sunteti obligati sa cititi acest articol.Multumesc de intelegere !

      Ștergere
  3. cred ca aveti un interes mai aparte pt aceste echipe...busteni...am aj sa ne intereseze busteni la cate echipe sunt pe langa campina...de aia avem fotbalul pe care il avem in municipiul asta...lica C

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ca o gandire ca a ta, ma mir cum supravietuiesti si nu uiti sa respiri! si sa nu mai insisti ca nu iti mai public astfel de comentarii! citeste tu unde vrei despre sportul din Campina si din Prahova!

      Ștergere
  4. Vreau sa spun ca nu sunt de acord cu ideea acelei persoane incompetente care spune ca pe nimeni nu intereseaza de echipa Caraimanul Busteni.Nu sunt din Busteni,nu sunt din Campina,nici macar nu sunt din judetul Prahova..sunt din alt judet..Ideea e in felul urmator..Acest om a postat pe blog despre victoria echipei Caraimanul Busteni pentru ca prea putine echipe din SUPER LIGA B PRAHOVA au reusit sa atinga acest scor..Nu a postat ca sa te impresioneze nici pe tine,nici pe altii..Daca nu iti convine aceasta postare atat tie cat si altora nu sunte-ti obligati sa cititi acest articol.Sustin aceasta echipa,si nu o sustin din simplul fapt ca ma cunosc cu o parte din jucatori..o sustin pentru ca merita sustinuta aceasta echipa care depune foarte mult efort si tot ceea ce face,face din pasiune pentru acest sport.Va multumesc pentru atentie!

    RăspundețiȘtergere
  5. felicitari celui care a scris acest articol despre caraimanul busteni si despre domnii antrenori mihai dinu si ciprian geambazu am o rugaminte dak poti modifica in stire sa ramana doar abu nu si ibrahim sunt coleg cu cel care a jucat si ma rugat dak se poate sa ramana stirea fara ibrahim iti multumesc si o seara cat mai frumoasa si scuze dak te-am deranjat :) in rest numai bine si sa speram ca vor mai aparea astfel de articole despre caraimanul busteni

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru cuvintele frumoase, dar nu pot fi de acord cu jignirile la adresa unora dintre cititori, chiar daca au o alta parere decat mine si decat dvs! M-as bucura sa intelegeti!

      Ștergere