duminică, 24 ianuarie 2016

AFC Brebu s-a reunit în efectiv redus

Ieri, pe arena din Brebu, a avut loc reunirea formaţiei antrenate de Robert Săvulescu. Ocupând penultimul loc al clasamentului Ligii A, cu numai 5 puncte, brebenii au în faţă un retur foarte dificil, obiectivul echipei fiind menţinerea în acest eşalon.
Deocamdată, la primul antrenament al anului 2016 au fost prezenţi doar 14 jucători. "Mai mulţi jucători au fost învoiţi, alţii nu au putut să plece de la locurile lor de muncă, astfel încât la primul antrenament au fost prezenţi doar 14 jucători. Există o serie de discuţii cu mai mulţi jucători, dar încă nu este nimic concretizat. Îi vom urmări la antrenamente şi la jocurile amicale viitoare, vom mai discuta cu ei şi vom vedea ce transferuri putem realiza. În privinţa programului pentru perioada următoare, avem programate antrenamente marţea şi joia şi meciuri amicale
sâmbăta şi duminica. Pentru finalul săptămânii viitoare nu avem stabilit în mod cert decât meciul amical din deplasare cu CS Scorţeni Bordeni, care va avea loc pe 31 ianuarie", ne-a declarat antrenorul formaţiei AFC Brebu, Robert Săvulescu.

5 comentarii:

  1. Programul amicalelor pt week-endul viitor este urmatorul:Afc Brebu-Tricolorul Breaza samb ora 11 și Sportul Campina-Afc Brebu duminica ora 11

    RăspundețiȘtergere
  2. Cine finanteaza aceasta echipa?Savulescu nu este finantator(are bani doar pt familia lui)!Cine antreneaza?Savulescu nu este antrenor!Atunci cu cine se indentifica aceasta echipa cu traditie indelungata?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  3. Sponsori Principali:Consiliul Local Brebu si Primaria Brebu;

    RăspundețiȘtergere
  4. Și pana la intrarea primei transe de bani de la primărie mai exact la jumătatea lunii aprilie sponsorizate echipei se numesc Tanase Catalin și Savulescu Robert care fac eforturi mari sa formeze cât de cât o echipa.

    RăspundețiȘtergere