duminică, 31 ianuarie 2016

Amical. AFC Brebu - Sportul Câmpina 6-2

După ce ieri a pierdut pe teren propriu în faţa echipei FC Băneşti (scor 0-2), astăzi, AFC Brebu a disputat un nou joc amical. S-a jucat frumos, ambele echipe punând osul cum se  spune, dar fără a se depăşi limita fair-play-ului. A rezultat un  antrenament util, în ciuda terenului destul de greu, dar şi un meci spectaculos, cu multe goluri, care au fost marcate de B. Dumitru (foto) (2), Pârvu (2), Rada, Târboiu, respectiv, Creţu şi Ov. Constantin.
La formaţia gazdă ar fi de notat că au apărut şi o serie de noutăţi - portarul Vlad şi jucătorii Pârvu, Niculescu şi Mărăcineanu, toţi provenind de la numai două echipe Petrolul Băicoi, CS Scorţeni Mislea.
Următoarele jocuri amciale pentru cele două echipe sunt programate la finalul săptămânii viitoare, astfel:
sâmbătă, 6 februuarie, ora 11.00
Brebu: AFC Brebu - Viitorul Proviţa de Sus
duminică, 7 februarie, ora 11.00
Câmpina: Sportul Câmpina - Avântul Măgureni

6 comentarii:

  1. Nu ca ar conta fiind un meci de pregătire, dar scorul a fost 5-1

    RăspundețiȘtergere
  2. N-au mai jucat la Sportul Campina Visan,Vane,Gamalie?Nu l-a convins Mara pe Visan?Pacat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Au jucat si niste baieti la Provita de Sus duminica...Vulturii le zice si i-au cam batut pe aia mici de la Cornu.De astia nu zice nimeni nimic sau sunte prea mici?Cand stateau pe primul loc,iar Tufeni si Cornu se zbateau sa promoveze nu prea avea nimeni loc de ei,acum nu se scrie macar un rand?Arbitrii au fost Amoraritei,Pantilie si Marinica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai nu a mai sunat dinu sa anunte ca deh, n a castigat cornu. Stai asa ca o sa vedeti ca distractia la cornu e pe terminate ;)

      Ștergere
    2. De fapt nu ca n a castigat ca na, o fi vreun amical amarat, da probabil a auzit ca a batut breaza in 13 insi din care 2 portari si 2 juniori si el cu aia care intra in teren de zici ca intra messi a luat 3 si s a potolit urgent. Noi sa fim sanatosi.

      Ștergere
    3. Deja cu Breaza exagerezi...ca au fost vreo 18 toti...nu cred ca au lipsit mai mult de 2 jucatori din echipa de baza.

      Ștergere