duminică, 21 februarie 2016

Amical. Avântul Măneciu - AS Tufeni 1-1

La încheierea stagiului de pregătire centralizată de la Cheia, AS Tufeni a disputat un meci amical la Măneciu, cu formaţia pe care o va întâlni în prima etapă de campionat în 2016, Avântul Măneciu, echipă cu care a împărţit aceeaşi pensiune la Cheia. A fost un meci frumos, util, elevii lui Robert Stoica deschizând scorul prin Braşoveanu (foto), care a trimis direct în poartă dintr-o lovitură liberă de la vreo 35 metri. Gazdele au egalat pe final dintr-o lovitură de pedeapsă.
AS Tufeni a jucat în formula: Bucuroiu - A. Ştefan, Braşoveanu, Iordache, Bălănică, Fomenco, Ursea, Ţânţaru, Bridinel, Comnoiu, Brebenel. Au mai jucat: Costea, Ariciu, Condea.
Antrenorul Robert Stoica i-a evidenţiat pe portarul Bucuroiu, dar şi pe tinerii Ţânţaru, pe care Robert Stoica l-a avut ca junior la CSM Câmpina, şi Condea, un copil de numai 15 ani, cu certe calităţi. De asemenea, Zecheru şi Anghel au fost menajaţi.

5 comentarii:

  1. Tantaru e un jucator cu calitati tehnice deosebite,dar un jucator cu carente grave tactice si comportamentale,stricat tocmai de Robert Stoica,cel care i-a permis lui Tantaru sa joace cum a poftit inimioara lui!Ar fi trebuit sa fie la alt nivel,dar...sa speram ca va constientiza ca timpul trece si nu va mai avea prea multe sanse!Bafta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sigur tu esti un mare antrenor,care comentezi lucruir despre Stoica Robert,dar oare te intreb,daca esti atat de priceput la fotbal,de ce nu vi tu sa antrenezi la Tufeni si sa-l cresti pe Tantarul sa ajunga la Dinamo?Asa sa ne dam cu parerea fara macar sa ne spunem numele,nu avem nevoie domnule Antrenor.....

      Ștergere
  2. Robert Stoica e un antrenor cu un bagaj mare de cunostinte. Este peste nivelul ligii A Prahova. Pe langa faptul ca eu un antrenor bun, are si un caracter pe masura. Jucatorii il iubesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,are bagaj mare,2 valize,3 trolere,un container!Cineva si-a spus parerea in privinta lui Tantaru si a influentei pe care R Stoica a avut-o asupra acestuia!E ceva gresit?A spus cineva ca R Stoica nu e antrenor bun?S-a spus ca Tantaru a fost protejat,ocrotit de R Stoica,cu consecinte nefaste atat pt Tantaru cat si pt colegii lui de echipa!Acesta e adevarul!Tatal unui fost coleg.

      Ștergere