sâmbătă, 6 februarie 2016

Amical. CS Blejoi - Olimpia Răduleşti (Ialomiţa) 9-2

CS Blejoi s-a întâlnit astăzi la prânz, la Valea Călugărească, pe un teren bun, cu ocupanta locului 4 din campionatul judeţului Ialomiţa, Olimpia Răduleşti.

Formaţia ialomiţeană este clădită pe scheletul echipei Unirea Fierbinţi, eliminată de Petrolistul Boldeşti în barajul de promovare în Liga a III-a. Au evoluat pentru Olimpia, printre alţii, Cornel Frăsineanu (fost jucător la Universitatea Craiova, Rapid, Dinamo şi Bursaspor) şi Constantin Petală, fost la Astra (foto dreapta - Petală şi Frăsineanu). De asemenea, ar fi interesant de adăugat că ialomiţenii au jucat în echipamentul Unirii Urziceni, pe tricouri fiind inscripţionate numele jucătorilor care au evoluat la fosta campioană a României - Brandan, Marinescu, Galamaz şi ceilalţi.
După o primă repriză ceva mai echilibrată, în care prahovenii s-au impus cu scorul de 3-2, la pauză, antrenorul Răzvan Vlad a introdus garnitura de bază, iar ialomiţenii aproape că nu au mai trecut de centrul terenului, încasând alte 6 goluri. Scor final, 9-2. Golurile formaţiei din Blejoi au fost marcate de Fl. Badea, Filip, I. Ioniţă, Cr. Vasile, Ir. Dumitru (11m), S. Petre (2), M. Ivan (2).
CS Blejoi a evoluat în următoarea formulă: A. Ioniţă – Butoi, D. Badea, Filip, Vl. Badea – Prodan, Enciu – Ruptureanu, I. Ioniţă, Stăncescu – Fl. Badea. Au mai jucat: Ad. Gheorghe – Cl. Stoica, Stanca, Ir. Dumitru, Dr. Gheorghe, Cr. Vasile, M. Ivan, S. Petre. Nu a evoluat Sterie, accidentat.
Pentru CS Blejoi urmează în perioada 10-14 februarie un minicantonament la Blejoi, care include şi un meci amical - sâmbătă, 13 februarie, de la ora 15.30, în deplasare, cu liderul Superligii B Prahova, Real Rio Cocoşeşti.

Un comentariu:

  1. Petala a fost la Astra?In prima liga?Stiam ca a fost la Tricolorul Breaza!

    RăspundețiȘtergere