sâmbătă, 6 februarie 2016

Amical. CSO Plopeni - FC Băneşti 0-0

În ciuda remizei albe consemnate în această dimineaţă la Bordeni, ambele conduceri tehnice au rulat întregul efectiv avut la dispoziţie şi au considerat că a fost un meci bun de pregătire, un meci util, pe un teren greu, dar bun pentru actualele condiţii meteorologice şi mai ales pentru această perioadă a anului.
S-a jucat frumos, curat, ceea ce a mulţumit ambele formaţii, dar s-a depus şi mult efort din partea tuturor jucătorilor.
Pentru FC Băneşti urmează o săptămână importantă. După ce Consiliul Local Băneşti a aprobat acordarea sumei de 350 milioane lei vechi pentru activitatea clubului, a fost antamat un cantonament la Valea Doftanei pentru perioada 14-20 februarie. Însă, tehnicianul formaţiei, Ion Burchi (foto), ne-a mărturisit că "avem unii jucători care întâmpină dificultăţi la locurile lor de muncă şi nu ştiu în acest moment dacă vor putea merge în cantonament. Dacă vor fi mai mulţi jucători în această situaţie nedorită, nu ştiu ce rost are cantonamentul. Vom vedea şi în zilele următoare vom lua o decizie. Până atunci, este cert că sâmbăta viitoare, de la ora 11.00, probabil tot la Bordeni, vom juca cu Petrolistul Boldeşti, iar duminică, înaintea plecării în cantonament, cu CS Scorţeni Bordeni, tot la Bordeni, urmând a rula mai mult jucătorii care au fost mai puţin folosiţi în primele meciuri amicale".

4 comentarii:

  1. 350 de milioane de lei vechi inseamna ceva,dar,cu siguranta,f.putin pt o echipa de fotbal!Un simplu calcul:salariu antrenori-1000*2=2000*12 luni=24000 (240 milioane de lei vechi),fara impozite!Restul sunt bani de seminte!Nu cunosc situatia clubului,dar,probabil are si alte surse de finantare.Cu banii de la primarie nu ai cum sa supravietuiesti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 350 milioane sunt doar pentru cantonament. Stim noi mai multe.Pana la 1 miliard si ceva mai mananca si gura noastra o painica :))

      Ștergere
  2. Esti gresit informat.Aceasta suma reprezinta o prima transq,bugetul total va fi de 2-3 miliarde bani vechi.Daca verifici pe anul trecut,F.C.Banesti a primit in sptembrie 2015 un miliard de lei bani vechi,atunci despre ce vorbim (

    RăspundețiȘtergere
  3. 350 de milioane pt 5-6 zile de cantonament cu carnita asigurata de sponsori?Pai jumatate din bani intra in alte buzunare sau se transforma in bani negri!Daca bugetul clubului este intradevar de 2-3 miliarde,la FC Banesti se arde gazul aiurea!Cu banii astia la liga 4 ar trebui sa arati altceva,sa te bati pt primul loc!Lotul este unul competitiv,lipseste insa ceva!Ce oare?

    RăspundețiȘtergere