sâmbătă, 6 februarie 2016

Amical. Petrolistul Boldeşti - Tricolorul Breaza 4-1

În această dimineaţă, Tricolorul Breaza s-a deplasat în fief-ul singurei formaţii prahovene din Liga a 3-a, Petrolistul Boldeşti, pentru un meci amical. Partida a fost la discreţia gazdelor, net superioară la toate capitolele. "Boldeştina" s-a impus cu scorul de 4-1, prin golurile realizate de M. Micu, Puchea (2) şi Gh. Mihail, în vreme ce pentru brezeni a punctat Vintilă.
Stăncioiu nu a fost la meci!
Antrenorul formaţiei Tricolorul Breaza, Florin Stăncioiu, nu a fost prezent la partida formaţiei sale din această dimineaţă cu Petrolistul Boldeşti.
Absenţa sa a fost, însă, una motivată şi, în plus, a fost generată de un eveniment fericit din familia tehnicianului brezean.
Stăncioiu (foto) a fost prezent la cununia civilă a fetei sale!

4 comentarii:

  1. Sa fie intr-un ceas bun,numai bine mirilor!Pe alta parte,cat de fraier sa fii sa antamezi un joc de pregatire in ziua in care se cununa fiica ta!Apropo,cum s-au miscat tricolorii in lipsa celui care-i injura?

    RăspundețiȘtergere
  2. Mult mai bine. Au alergat si au facut efort mare. Mai au maine cu niste republicani d la juventus bucuresti. Dar revine nea florin...poate sa repete cununia ca aici vine unde nimeni nu-l asteapta

    RăspundețiȘtergere
  3. mai panarama ce esti de ce nu vii sa vezi cum se misca te dai suporter mai neica nimeni

    RăspundețiȘtergere
  4. mai panarama ce esti de ce nu vii sa vezi cum se misca te dai suporter mai neica nimeni

    RăspundețiȘtergere