duminică, 7 februarie 2016

Amical. Sportul Câmpina - Avântul Măgureni 2-5

Sportul Câmpina a întâlnit în această dimineaţă pe stadionul "Rafinăriei" din Câmpina, într-un meci amical, formaţia Avântul Măgureni. Echipa câmpineană antrenată de Andrei Ionescu a acuzat absenţa câtorva jucători importanţi, fiind nevoie de câteva improvizaţii. De partea cealaltă, echipa din Măgureni a arătat o formă foarte bună, impunându-se finalmente cu scorul de 5-2.
Reuşitele formaţiei câmpinene au fost semnate de Drăgoi şi I. Vane, în vvreme ce golurile învingătorilor au fost marcate de Neagoe, Cordonaş, Băcioiu, Tudose şi C. Dumitru.
Duminica viitoare, dar de la ora 13.00, Sportul Câmpina va întâlni într-un meci amical formaţia Carpaţi Sinaia.

8 comentarii:

  1. va dadea magureni 20 ...fiti corecti

    RăspundețiȘtergere
  2. Bai ce "echipa"...Maradona cu astia vrei tu sa promovezi sau numai asa sa te dai tu "Presedinte"?

    RăspundețiȘtergere
  3. cu jucatorii astia ma duc la prasit vara, vin cu 5-6 baieti din cartier si ii fac de ras...numai echipa de fotbal nu e asta.
    Face-ti orasul de ras bai amatorilor!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Vad tot felul de comentarii când se scrie de sportul Campina. Ba de maradona ba de jucători ba de echipa. Nu stiu daca e acelasi la toate dar ar fi bine sa fie decât unu pt a ma impaca cu gândul e doar un idiot in Campina nu mai multi. Auzi la el, pai cu jucătorii astia vrea sa promoveze. Dragule idiot daca te simti tu mai potent adu-i tu pe messi si pe Ronaldo, plateste-le salarii si fa tu echipa. Cred ca înainte sa scrii ar trebui sa gandesti sau măcar sa încerci. In coonditiile in care primăria Campina, al doilea municipiu ca mărime din Prahova aloca 0 ( zero ) lei către fotbalul campinean, faptul ca ai unde sa casti gura ca prosti si dupa aia sa vii acasa si sa scrii comentarii ieftine, eu zic ca ar trebui sa te multumeasca.

    RăspundețiȘtergere
  5. tu prietene care ai echipa asta asa buna in cartier.... de ce nu ii iei , du-te la maradona, plateste chiria pe teren ( + utilitati, ca sa ii si sppeli pe baietii din cartier dupa meci si nu numai) plateste arbitraje la fiecare meci acasa ( 250 RON, sau vreo 55 de euro ca la cat de smecher esti am impresia ca platesti in euro) plateste si legitimatii si infiintarea unui club ( aprox 5000 lei, sau 1200 euro) si dupa aia joaca tu cu ei. dar sa nu cumva sa pierzi vre-un meci ca atunci o sa scriu si eu de echipa mea de cartier, JMECHERE, cu care i-as bate pe ai tai etc. pana atunci vino, ranjeste fasolea in tribuna, tipa tu ca maimuta ca ala nu are ce cauta s.a.m.d., du-te acasa, bea o bere si cam atat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Vorbiti doar de campina dar de magureni ce parere aveti?

    RăspundețiȘtergere
  7. In Germania sau o alta tara din vest,o echipa infiintata de catre 'baietii din cartier",era mai iubita decat una care ar activa in primele ligi!!!din pacate,suntem un popor de frustrati!sa dam in cap celui care incearca!!!gasim motive...'de ce a facut ala???'vrea sa fure sau vrea sa fie prestigios!!!oameni buni,mergeti la meciurile acestei echipe,lasati 2 lei pentru 'un bilet' chiar daca intrarea e libera si bucurati-va ca amici ai vostri,vecini si consateni,fac sport!Va spun ca nu fac cinste aceste vorbe urate...!daca 'am iesi din turma',am deveni un oras altfel decat celelalte din gloata acestei tari!!!FELICITARI SPORTUL CAMPINA,FELICITARI CELOR IMPLICATI!!!!unul care 'a iesit din turma'!!!si ma simt bine....fa-o si tu,cel care critici un bine cat de mic!!!!

    RăspundețiȘtergere