duminică, 7 februarie 2016

Amical. Tricolorul Breaza - Juventus Bucureşti (juniori) 8-0

În această dimineață, formația brezeană a evoluat, într-un nou meci de pregătire, cu formația de juniori sub 16 ani a clubului Juventus București.
Mai tinerii oponenți ai "tricolorilor", deși înzestrați cu o doză mare de ambiție nu au putut opune rezistență grupării gazdă, finalmente elevii lui Florin Stăncioiu câștigând cu 8-0, prin reușitele lui Codreanu (2), Urdea (2), Vintilă (3) și Spurcaciu, jucătorii prahoveni ratând, pe lângă aceste goluri, cel puțin alte 10 ocazii de gol cât roata carului. În acest joc, Florin Stăncioiu a aliniat la start următorul "11": Iscru - Vlaicu, Neagu, Soreanu, Negotei, Codreanu, Georgescu, Duricu, Mușea Urdea, Vintilă, pe parcurs intrând și ceilalți jucători din lot. Programul jocurilor amicale va continua pentru brezeni duminica viitoare, când, tot pe stadionul din Parcul Brâncoveanu, va sosi Petrolul Băicoi, a doua clasată din Superliga B Prahova, primul fluier al jocului urmând a se face auzit la ora 11.
Sursa text şi foto: csotricolorulbreaza.blogspot.ro.

7 comentarii:

  1. Pe parcurs au mai intrat si ceilalti jucatori din lot!Cati au mai intrat?3sau 4?Daca tot ai jucat cu niste copii de 14-15 ani,nu puteai nea Florine sa chemi niste copii de la juniorii lui Cazan?Le dadeai si lor niste minute la echipa mare!

    RăspundețiȘtergere
  2. ma anonomule daca te pricepi asa de mult de ce nu te faci antrenor mai saracie

    RăspundețiȘtergere
  3. ma anonomule daca te pricepi asa de mult de ce nu te faci antrenor mai saracie

    RăspundețiȘtergere
  4. ma priceputule cum le stii tu pe toate vai vai panar

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu trebuie sa fii antrenor ca sa vezi ca,pe omul cu ochelari de soare(Stancioiu) il doare in c-r de copiii din Breaza.A fost la vreun antrenament de-al nostru la juniori?Dl profesor lucreaza,dar EL,ce face pt noi?

    RăspundețiȘtergere
  6. Azi e ziua lui,lasati-l pana maine!Cate a facut el pt fotbalul brezean,sa-l lasam si sa-i spunem La multi ani!Daca nu era el,nu mai era fotbal in Breaza!

    RăspundețiȘtergere
  7. MAI SARACILOR NICI NU STITI SA VA INCALTATI

    RăspundețiȘtergere