miercuri, 10 februarie 2016

Mourinho, nu veni la Câmpina! Te pun ăștia să dai concurs!

A trecut o săptămână de când a avut loc ultima etapă a concursului pentru ocuparea funcției de președinte al Clubului Sportiv Câmpina. Inițiatorii proiectului se bat cu pumnul în piept că au mai făcut un mare pas spre... spre ce? Greu de definit... Ce ar trebui să se întâmple în continuare cu acest club înființat de administrația locală (doar pe hârtie, deocamdată), care are de cheltuit 300.000 lei în acest an? Mai întâi, primarul ar trebui să semneze dispoziția de numire în funcția de președinte a câștigătorului concursului. Apoi, acesta ar trebui să demareze procedurile pentru angajarea unui consilier, a antrenorilor și a celorlalți angajați ai clubului.
Continuarea - campinatv.ro.

2 comentarii:

  1. Ce sa-i faci politicianului din ziua de azi ,nu se poate abtine ,trebuie sa "controleze" tot si din pacate si sportul .Numai interese.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu exista activitate care nu are girul politic!Asa si sportul !Sa speram ca,toti cei care vor face parte din CS Campina vor fi buni profesionisti,dedicati sportului si vor pune in fruntea listei de prioritati instruirea sportivilor ce vor face parte din noul club! Sa uram viata lunga clubului,sa nu mai depinda de toanele nimanui,sa devina polul sportiv zonal cel mai important!

    RăspundețiȘtergere