miercuri, 25 mai 2016

Hagianu a cedat toată echipa de juniori B către CS Câmpina, în schimbul... accesului gratuit pe terenul sintetic

În aceste zile, s-a parafat o înţelegere între CS Câmpina şi AS Hagianu Mircea Junior Câmpina, înţelegere al cărui obiect este cedarea întregii echipe de juniori B către noul-înfiinţatul CS Câmpina.
De altfel, CS Câmpina şi-a afiliat deja secţia de fotbal la AJF şi va juca în sezonul viitor, cu această echipă de juniori în campionatul judeţean juniori A. Reamintesc că această echipă a câştigat în acest sezon una dintre seriile din campionatul judeţean juniori B, pierzând titlul de campioană judeţeană după o dublă remiză cu CSM Ploieşti, 1-1 la Câmpina şi 0-0 la Ploieşti. La CS Câmpina, această echipă va fi antrenată de Roberto Opatchi.
În schimb, clubul lui Mircea Hagianu primeşte prin această înţelegere dreptul de folosinţă gratuită pentru un anumit număr de ore săptămânal pe terenul sintetic de la Căminul Petrol, teren care este administrat de CS Câmpina.

2 comentarii:

  1. Suntem foarte curiosi, cum a putut sa cedeze gratuit copii nostri, catre alt club, atat timp cat noi suntem membri cotizanti la HM JUNIOR, nu era corect sa ne intrebe si pe noi, parintii, dar ce copilul meu are contract de jucator profesionist, il dai asa cand vrei, duar sa aduci foloase proprii...rusine

    RăspundețiȘtergere
  2. hai sa radem cu pic si poc !

    RăspundețiȘtergere