vineri, 27 mai 2016

Meci între veterani, la Băneşti

Sâmbătă, 28 mai, după meciul din Liga A, dintre FC Băneşti şi Tricolorul Breaza, care va începe la ora 11.00, la arena din Băneşti va avea loc un eveniment sportiv pentru viaţa acestei localităţi - un meci între veteranii echipei din Băneşti. Preşedintele secţiei de fotbal a FC Băneşti, Aurel Covrig (foto), el însuşi jucător al acestei formaţii, este cel care s-a ocupat de organizarea acestei partide la care vor fi prezenţi cât mai mulţi dintre foştii jucători care au îmbrăcat de-a lungul anilor tricoul echipei din Băneşti.
"Mai avem un singur meci pe teren propriu, în afara celui de sâmbătă, şi ne-am gândit că ar fi frumos sî organizăm un meci demonstrativ între foştii jucători de la formaţia noastră. Vor fi jucători de la peste 35-40 ani şi până la aproximativ 60 de ani şi sperăm ca un număr cât mai mare de iubitori ai fotbalului să fie prezenţi la această sărbătoare a sportului din Băneşti", ne-a declarat Aurel Covrig.
Partida demonstrativă dintre foştii jucători ai formaţiei din Băneşti va începe la ora 13.30.

3 comentarii:

  1. C fotbalist a fost si covrig asta?ma faci sa rad

    RăspundețiȘtergere
  2. Fotbalistul care dormea cu caprele... S-a ajuns și el acum, cică e mare conducător... de capre poate. Noroc cu Boncu ca altfel era lihnit...

    RăspundețiȘtergere
  3. Fotbalist?
    Jucator de liga inferioara.Cand sta si ma gandesc ca nici la liga 4 a nu era titular de drept si acum zice ca se pricepe la fenomen.Banii primariei ii manevreaza pazitorul de capre,fosta glorie banesteana.

    RăspundețiȘtergere