joi, 19 mai 2016

Sportivii de la Contratimp s-au remarcat la un concurs de înot la Piteşti

Duminică, 15 mai, la Bazinul Olimpic din Piteşti a avut loc concursul de înot destinat copiilor cu vârste între 6 şi 14 ani, Cupa "Total Sport Art”" - ediţia a III-a. Clubul CONTRATIMP a participat la această competiţie cu o echipă formată din 30 de sportivi, aproape jumătate dintre ei aflându-se la prima lor participare, dacă ţinem cont de faptul că a fost un concurs de nivel naţional, desfăşurat într-un bazin de 50m.
Pe lista medaliaţilor s-au aflat:
Ioana Nicolaescu (14 ani) - medalii: 2 aur, 1 argint, 1 bronz 
Eduardo Postolache (14 ani) – medalii: 1 argint 
Karina Ardelean (12 ani) – medalii: 1 bronz 
Teo Magda (12 ani) – medalii: 1 bronz 
Andreea Vacaru (11 ani) – medalii: 1 aur, 1 argint, 1 bronz 
Bogdana Ellersdorfer (11 ani) – medalii: 1 bronz 
Antonio Stoian (11 ani) – medalii: 1 bronz 
Ştefan Rachieru (10 ani) – medalii: 1 aur, 1 argint, 1 bronz 
Ştefan Niţă (8 ani) – medalii: 1 argint 
Darius Neacşu (8 ani) – medalii: 2 bronz.
Ar mai fi de subliniat emoţiile celor care au participat la primul lor concurs Ianis Matei (6 ani), Theodora Brezeanu (7 ani), Miruna Oprea (7 ani), Ioana Lupea (7 ani), Mădălina Iorga (8 ani) şi David Alstani (8 ani). De asemenea, s-au mai remarcat Cristian Drăgan (9 ani), Diana Buzăţoiu (10 ani), Alexandra Diaconu (10 ani), Tudor Stoican (10 ani), Mihnea Prodan (10 ani), Philip Ellersdorfer (10 ani), sportivi cu experienţă minimă, dar care s-au descurcat admirabil. 
Pentru cea mai bună performanţă la categoria sa de vârstă, Ştefan Rachieru a primit şi o cupă din partea organizatorilor, în vreme ce Andreea Văcaru şi Ioana Nicolaescu s-au situat pe locurile secunde în clasamentul privind cele mai bune performanţe, fiecare la categoria sa de vârstă. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu