miercuri, 22 iunie 2016

Haţegan a arbitrat în această seară partida Italia - Irlanda 0-1, la EURO 2016

Brigada românească avându-l în fruntea sa pe Ovidiu Haţegan a condus în această seară la Lille, partida Italia - Irlanda 0-1, contând pentru ultima etapă din cadrul grupelor EURO 2016. Haţegan a arbitrat bine, a controlat în permanenţă jocul şi nu a ieşit deloc în evidenţă.
Cea mai controversată fază a partidei a avut loc în finalul primei reprize, când irlandezii au cerut penalty, dar Haţegan a lăsat jocul să continue, interpretând faza la fel cum a făcut cu multe altele de-a lungul acestui joc, căruia i-a asigurat cursivitate, implicit spectacol. Italienii erau deja calificaţi în optimi, în vreme ce irlandezii aveau nevoie de o victorie pentru calificare, victorie pe care au obţinut-o în minutul 85.

2 comentarii:

  1. Felicitari pentru articol, pentru punctarea faptului ca Hategan a arbitrat, dar nu poti sa spui ca a facut-o fara greseala. Penalty-ul a fost foarte clar. A avut un meci usor, fara miza, si la singura faza mai grea a clacat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este punctul dvs de vedere. Eu cred ca a arbitrat foarte bine, iar daca ati fi mai in fenomen, ati ca nicaieri in lumea civilizata prestatia unui arbitru nu se rezuma la o singura faza! dar e o discutie prea lunga...

      Ștergere