joi, 7 iulie 2016

CS Păuleşti nu se va înscrie în Liga a 3-a

Imediat după câştigarea categorică a barajului de promovare în Liga a 3-a, în dauna campioanei judeţului Vrancea, CS Păuleşti a început să se gândească foarte serios la Liga a 3-a. În cele din urmă, în aceste zile, diriguitorii clubului, împreună cu primarul localităţii, administraţia locală fiind principalul finanţator al activităţii, au decis ca echipa să nu fie înscrisă în sezonul viitor în Liga a 3-a, ci să-şi continue activitatea în campionatul judeţean. În aceste noi condiţii, priorităţile clubului vor fi menţinerea actualului lot de jucători, dar şi modernizarea bazei sportive.

3 comentarii:

  1. Oare ce au vrut sa arate cei din Paulesti? Nu stiau de f.multa vreme CA NU VOR FI IN STARE SA INTRETINA ECHIPA IN LIGA A3A? De ce au "vaduvit"judetul nostru de 1 loc in liga a3a? RUSINE PRIMARULUI SI CONSILIULUI LOCAL DIN PALESTI!!!!!Trebuia sa lase pe altii care ar fi putut....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum 'trebuia sa lase' pe altii??????omule,iti raspund in calitate de cetatean al orasului Campina....cum trebuia sa lase pe altii????!?nu mai sunt banii de alta data!!!!e dezastru...si macar si-au vazut 'lungul nasului'!!!!suntem la pamant cu tot sportul,nu mai judeca!!!!

      Ștergere
  2. RUSINE PAULESTI NE-ATI FACUT JUDETUL DE RAS!!!VAI DE MAMA VOASTRA!!!

    RăspundețiȘtergere