miercuri, 20 iulie 2016

Ioana Plăvan s-a oprit în calificări la Campionatul Mondial de Atletism pentru Juniori I

La Bydgoszcz, în Polonia, are loc Campionatul Mondial de Atletism pentru Juniori I. La startul probei feminine de aruncarea suliţei s-a aflat şi Ioana Plăvan sportivă legitimată la CSS Constantin Istrati Câmpina, antrenor prof. Nicolae Pavel.
În proba feminină de aruncarea suliţei s-au înscris 43 concurente, Ioana Plăvan, reprezentând România, fiind repartizată în grupa B de calificare. Ioana a reuşit o aruncarea de 44,28m din prima încercare, dar aceasta avea să rămână cea mai bune aruncare a ei, astfel că sportiva câmpineancă s-a oprit în calificări, clasându-se pe locul 19 în grupa B de calificare. Pentru finala care are loc în această seară s-au calificat cele mai bune 12 sportive, cel mai slab rezultat calificat în finală fiind de 52,42m, reuşit de italianca Ilaria Casarotto, dar un rezultat cu aproape doi metri şi jumătate peste recordul personal şi cea mai bună performanţă realizată de Ioana Plăvan - 50,01m. Cu cei 44,28m, Ioana Plăvan s-ar situa pe locul 38 într-un clasament general al acestei probe.
Oricum, meritoriu pentru sportiva pregătită de prof. Nicolae Pavel este că a reuşit să se califice şi să participe la această competiţie mondială, de departe cel mai bun rezultat înregistrat de sportul câmpinean în acest an.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu