duminică, 17 iulie 2016

Noul sezon fotbalistic judeţean începe pe 13 august

În week-end-ul 13-14 august va începe noul sezon al fotbalului judeţean, cu etapă în Liga A, în Superliga B, dar şi în Cupa României, o săptămână mai târziu fiind programate primele jocuri oficiale din Liga B, pentru ca după încă o săptămână, pe 27-28 august, să înceapă şi Liga C.
Termenul limită pentru înscrierea în campionat este 1 august, ora 14.00, iar echipele cu datorii care nu îşi achită restanţeţe nu vor fi înscrise în campionat! De urmărit!
De asemenea, s-a mai stabilit ca pe 5 august, de la ora 14.00 să aibă loc şi o Adunare Generală Extraordinară a AJF Prahova.
În acelaşi timp, marţi, 19 iulie, de la ora 14.00 vor începe şedinţele cu delegaţii echipelor, primii intrând reprezentanţii echipelor din Liga A.

6 comentarii:

  1. Felicitari nou-promovatei in superliga CS Brazi! Promovare decisa intre 4 pereti

    RăspundețiȘtergere
  2. Stie Lazar de ce...Unde ati mai pomenit voi ca un presedinte de club sa fie intr-o comisie care judeca incalcarile de regulament ale propriei echipe...cum se intampla cu Lazar....pai daca conducatorii celorlalte cluburi tac din gura...au ocazia la Adunarea Generala sa puna in discutie problema asta....dar nu se va intampla asta nicicum....expiratii din AJF nu-si dau la geoale unul altuia

    RăspundețiȘtergere
  3. Stie Lazar de ce...Unde ati mai pomenit voi ca un presedinte de club sa fie intr-o comisie care judeca incalcarile de regulament ale propriei echipe...cum se intampla cu Lazar....pai daca conducatorii celorlalte cluburi tac din gura...au ocazia la Adunarea Generala sa puna in discutie problema asta....dar nu se va intampla asta nicicum....expiratii din AJF nu-si dau la geoale unul altuia

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai bine Brazi decat Avantul Prabusirea Ibrianu! :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Situatia "fotbalului" din PH este jalnica...nu degeaba ne numim Patria Hotilor

    RăspundețiȘtergere
  6. Cati ''fraieri'' isi varsa plamanii la 40 de grade in iarba, moca, ca altii cu burtile iesite din nadragi sa-si traga foloasele inclusiv financiare in birouri cu aer conditionat si un sprit la gheata. Ce-i aia fratilor SUPERliga la nivelul maidanului judetean, alta denumire mai din tarana chiar nu gaseati..cei din Pielari se trezesc in Spania sau Anglia cumva? Caldura prea mare in creierii unora...Si inca ceva...dl col. Andrei, caruia i-am fost elev la Liceul Brancoveanu, mai e cumva in carti pentru presedentia AJF?

    RăspundețiȘtergere