luni, 26 septembrie 2016

Aliar Aghaiev arbitrează AS Roma - Astra

Au fost anunţate numele arbitrilor care vor oficia la jocurile din etapa a doua a grupelor Europa League. Partida AS Roma - Astra Giurgiu, care va avea loc joi, 29 septembrie, de la ora 22.05, pe "Olimpico" din capitala Italiei, va fi condusă de o brigadă din Azerbaidjan, formată din Aliar Aghaiev - Zeinal Zeinalov, Rza Mammadov - Rahim Hasanov, Orkhan Mammadov - Mubariz Hashimov. Observatorii jocului sunt olandezul Rene Temmink - pentru arbitraj, şi israelianul Rotem Kamer - pentru joc.
Aliar Aghaiev (foto) s-a născut pe 17 octombrie 1987 şi se află din anul 2013 pe lista FIFA. A arbitrat la Campionatul European Juniori sub 17 ani din Malta 2014 (Malta - Olanda 2-5, Elveţia - Scoţia 1-3, ambele în grupe) şi la Campionatul European Juniori sub 19 ani din acest an, din Germania (Italia - Austria 1-1, Anglia - Croaţia 2-1, şi finala Franţa - Italia 4-0). Este la al doilea meci în grupele Europa League, debutul său având loc pe 10 decembrie anul trecut, Rapid Viena - Dinamo Minsk 2-1. Nu a mai condus nici un meci al vreunei echipe româneşti,
dar a mai arbitrat în Italia, pe 13 octombrie 2015, în preliminariile Campionatului European Tineret, Italia - Irlanda 1-0, meci desfăşurat la Vicenza. Precedentul meci internaţional condus de azer a fost pe 6 septembrie, amicalul Rusia - Ghana 1-0.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu