sâmbătă, 24 septembrie 2016

Bătaie de joc! Maidanul de la Vărbilău unde joacă la această oră juniorii de la CS Câmpina

Astăzi, chiar la această oră, în etapa a 3-a a campionatului judeţean de juniori A, CS Câmpina joacă în deplasare cu CSO Slănic, partida având loc la Vărbilău. Cum arată, însă, maidanul de la Vărbilău - o mare bătaie de joc la adresa fotbalului, a AJF-ului, a copiilor, pentru că este aproape o crimă să trimiţi copiii să-şi rupă picioarele pe asemenea tarlale!
Cum o fi omologat AJF-ul această mizerie de teren? Oare vreunul dintre oficialii AJF-ului şi-ar trimite copilul să joace într-o asemenea mizerie de maidan?

5 comentarii:

  1. Si din pacate sunt multe astfel de ,,terenuri,, in prahova...dar la ajf ph chiar este posibil orice,sa le fie rusine acestor indivizi ca permit sa se joace fotbal în conditii de genul asta.demisia!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. La Ciorani este un exemplu pozitiv.Orice meci terenul este pregatit la nivel de liga 3.

    RăspundețiȘtergere
  3. Este posibil orice la AJF Prahova,atata timp cat de omologari se ocupa toti "NEICA NIMENI"(negoita,ionescu...si altii ca ei). Sa le fie rusine.

    RăspundețiȘtergere
  4. eu nu vad de ce unii dintre noi se trezesc acum si comenteaza, acum terenul are un pic de iarba, niste floricele, inainte era pamant din poarta in poarta

    RăspundețiȘtergere
  5. eu nu vad de ce unii dintre noi se trezesc acum si comenteaza, acum terenul are un pic de iarba, niste floricele, inainte era pamant din poarta in poarta

    RăspundețiȘtergere