luni, 17 octombrie 2016

Rusul Eskov arbitrează partida Viktoria Plzen - Astra Giurgiu

UEFA a delegat o brigadă din Rusia, cu Aleksei Eskov (foto) la centru, pentru a conduce partida Viktoria Plzen - Astra Giurgiu, din grupele Europa League, care va avea loc joi, 20 octombrie, de la ora 22.05 la Plzen.
Brigada este completată de asistenţii Dmitri Mosiakin, Igor Demeshko, adiţionalii Aleksei Nikolaev, Aleksander Egorov şi rezerva Aleksei Lunev. Observatorii jocului sunt croatul Miroslav Vitkovic - pentru arbitraj, şi armeanul Armen Minasian - pentru joc.
Aleksei Eskov s-a născut pe 7 septembrie 1978, locuieşte la Moscova şi se află din anul 2011 pe lista FIFA. Nu a mai condus partide ale celor două echipe, dar a mai arbitrate jocuri în care au fost implicate echipe româneşti: Steaua Bucureşti - Chelsea Londra 0-4, pe 1 octombrie 2013, în Youth League; România - Franţa 0-2, pe 11 octombrie 2011, în preliminariile Campionatului European Tineret. Precedentul joc internaţional condus de Eskov a fost pe 7 octombrie anul acesta, Estonia - Gibraltar 4-0, în preliminariile Cupei Mondiale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu