vineri, 21 aprilie 2017

Haţegan a arbitrat foarte bine la Gelsenkirchen, în sferturile Europa League

Joi seară, la Gelsenkirchern, în sferturile Europa League, manşa secundă, partida Schalke - Ajax Amsterdam a fost arbitrată de Ovidiu Haţegan - Octavian Şovre, Sebastian Gheorghe - Radu Petrescu, Sebastian Colţescu - Adrian Ghinguleac.
În tur, la Amsterdam, olandezii s-au impus cu 2-0. Aseară, în Germania, Schalke a avut 2-0 la finalul celor 90 de minute, astfel că s-a intrat în prelungiri. Deşi în inferioritate numerică, după eliminarea lui Veltman, în minutul 80, iar în minutul 101 s-a făcut chiar 3-0, oaspeţii au reuşit în repriza a doua a prelungirilor să înscrie de două ori şi să se califice în semifinalele competiţiei.
Ovidiu Haţegan şi colegii săi au arbitrat foarte bine, un joc care nu a fost deloc uşor. Sobru, ferm şi exact, cu un limbaj al corpului care, din păcate, încă nu este pe deplin înţeles în campionatul nostru intern, Haţegan a avut un arbitraj de clasă, mult peste prestaţiilor altor arbitri din Elite, care au oficiat la meciurile din manşa secundă a sferturilor de finală ale celor două competiţii europene.
Haţegan a avut de-a lungul celor 120 de minute de la Gelsenkirchen de arătat 7 cartonaşe galbene (3 gazdelor - 4 oaspeţilor), un cartonaş roşu (oaspeţilor, din două "galbene") şi a fluierat 54 de faulturi (25-29). Asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe au avut de arătat 9 ofsaiduri (5-4).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu