luni, 24 iulie 2017

După ce părea să aibă asigurat locul în Liga A Prahova, CS Câmpina a ales să joace tot la... juniori

CS Câmpina s-a reunit în această după-amiază la terenul sintetic din incinta Căminului Petrol, sub comanda aceluiaşi colectiv tehnic cu care a încheiat sezonul precedent, Roberto Opatchi şi Claudiu Dumitrescu. Cea mai importantă informație este aceea că la nivelul conducerii clubului s-a luat decizia ca echipa de fotbal să continue tot la nivelul juniorilor. Detalii şi imagini de la reunirea lotului - campinatv.ro/sport.

8 comentarii:

  1. Vrajeala marca CS Câmpina! Acum o săptămână, dl. Fratila spunea că acești copii talentați trebuie să joace într -un campionat de seniori! Acum au schimbat macazul! Trei întrebări, dacă se poate :1.Care este bugetul secției de fotbal? 2.Ce s-a întâmplat la Săcele în noaptea dinaintea ultimului meci și dacă a fost mustrat Hagianu ca nu i-a educat? 3.De unde vor plăti copiii amenda de 50 de lei?

    RăspundețiȘtergere
  2. pai cu un asa antrenor si cu un asa presedinte nu avea ce sa caute la liga A

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai mare Presedinte poza pe la ziar c face mare echipa pe la campina,in schimb el nu stie sa vb...

    RăspundețiȘtergere
  4. E slaba rau conducerea acestui club...de fapt nu cred ca are cineva pretentii de la acesti oameni

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai întâi CSC -ul să -și rezolve problemele cu Hagianu. Grila de formare solicitată de acesta este îndreptățită CSC -ul semnând contracte cu jucătorii preluati. Dacă sunt și sume de bani pentru jucători în contracte, ne pot lămuri domnii Stoican sau Opatchi, dacă vor avea bunăvoința. Probabil că nu,așa cum nu spun ce derapaje au fost la Săcele și de unde se opresc amenzile. Bugetul clubului este consistent de peste 700 000 de lei, la care se adaugă sume importante din închirierea bazinului și a celor două terenuri. Nu știu dacă se contabilizează toate sumele din închirieri! Deci, trai nenică!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca era ceva de ascuns nu s-ar fi discutat cu presa de fata. Daca niște băieți de 18 ani se culca la 1 e o crima atunci ... Domn' profesor ne-a rugat sa fim responsabili dar unii dintre noi n-au inteles .Daca vreți sa dați vina pe cineva moi suntem aceștia nu antrenorii care au avut încredere in noi. Atâta răutate n-am văzut din partea lui Baronu dar de ce nu-l întreabă pe nea Mircea cum ne alerga poliția in Franța când am fost in turneu?

      Ștergere
  6. Rau e cand ai bani si nu te pricepi.Fratila n-are treaba cu sportul si totusi e presedintele comisiei de sport in primărie.Numai la Campina se poate asa ceva

    RăspundețiȘtergere