marți, 18 iulie 2017

Hagianu a reclamat CS Câmpina la AJF şi cere 67.000 lei!

Ceea ce se petrece la terenul sintetic de la Căminul Petrol cu această "uniune consensuală" între CS Câmpina (administratorul terenului) şi HM Junior Câmpina, totul sub girul şi cu implicarea directă a preşedintelui Comisiei de Sport a Consiliului Local, Florin Frăţilă, este de natură a ridica foarte multe semne de întrebare.
Conform contractului prin care clubul lui Hagianu a primit dreptul de a utiliza gratuit terenul sintetic, acesta trebuia să cedeze către CS Câmpina, la finalul fiecărui sezon, o echipă la nivelul juniorilor A. S-a întâmplat în primul an... Acum, în cel de-al doilea an, nu s-a mai întâmplat, petru simplul motiv că Hagianu nu are de unde să dea această echipă. În schimb, Hagianu a reclamat CS Câmpina la AJF, solicitând bani pentru formarea jucătorilor în valoare de 67.000 lei, după acum anunţă ziarul Prahova.
Iată şi lista jucătorilor pentru care Hagianu solicită bani: Alexandru Cordoşi, Octavian Stancu, Ionuţ Rece, Marian Ştefan, Laurenţiu Micuţă, Mihai Buţă, George Sărăţeanu, Ioan Cazan, Vasile Martin, Mihai Iordache, Ruben Gheorghe, Daniel Dumitru, Vlăduţ Rotaru, Viorel Banu, Cristian Catrina, Alexandru Badea, Virgil Râşnoveanu, George Julan, Iulian Dumitru.
Cu alte cuvinte, pe jucătorii pe care Hagianu i-a dat cu bună ştiinţă către CS Câmpina pentru a putea beneficia de accesul gratuit la terenul sintetic solicită bani! Cunoscând personajele, este foarte posibil să nu se ajungă la judecată şi la executarea CS-ului pentru cei 67.000 lei, miza reală putând fi doar "dreptul" echipei lui Hagianu de a mai utiliza şi în noul sezon arena de la Căminul Petrol fără a plăti, cel mai probabil în urma unei negocieri purtată între cele două părţi chiar prin intermediul preşedintelui Comisiei de Sport. Un subiect de urmărit...

12 comentarii:

  1. A uitat Hagianu sa ceara indemnizația de formare si pe câinii aia trei de la teren.Nene e caz de "Bălăceanca". Mircea sa-l pupi pe Fratila ca te-a "ținut" pe teren moca si ce te-ai gândit: cu prostii merge sa mai ceri si bani peste...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum moca ?O grupa de juniori nu înseamnă nimic pentru tine? CS Câmpina a început activitatea cu acea grupa! Bună -rea s-au dat mari cu ea! E drept că a intervenit mâna slefuitorului de talente Opatchi, dar asta e altă treabă!

      Ștergere
  2. Anonimule,toti copiii ar trebui lasați liberi p teren,ce,daca nu au bani nu pot juca?

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa si trebuie. Bv Mircea, aceasta situatie arata cat de buni si organizati sunt cei ce fac transferurile la CSC. Una este sa cedezi gratuit jucatori, alta este grila de formare.....

    RăspundețiȘtergere
  5. Hagianu are sa dea și a doua echipa!Problema este ca nu știu dacă copiii vor sa fie bătuți și înjurați de domnul "antrenor"care face de un an doar 3 antrenamente identice.Jucatorii mai bine rămâneau la Hagianu.Poate acum erau la o academie bună!La domnul "antrenor" de la CSC au scăzut!

    RăspundețiȘtergere
  6. Înseamnă ca e benefic sa facă trei antrenamente identice pe săptămâna odată ce au ajuns la turneul final! Măcar au învățat si ei ceva.

    RăspundețiȘtergere
  7. Când o sa realizați cine e Hagianu? E personajul care ameninta ca se leagă cu lanțuri de porțiile primăriei,personajul care ii înjură pe Guran,pe Tiseanu ,e același personaj care se vaită ca a fost "furat" de Mara si de Mănescu pe vremea când aceștia erau conducători la "Unirea" ,e personajul care cere 50 de lei pe luna copiilor iar când aceștia vor sa plece cere bani părinților ori cluburilor, e personajul care pe lângă bani lunar cere bani si pentru echipament, mingii,transport la meciuri ,bani de plătit sala iarna ,personajul care "cerșește" la firme sponsorizări si care mai presus de toate minte de îngheață apele si care nu a "scos"un singur jucător care sa joace măcar la div.b sau n-a avut vreo performanța nici cât a "jucat" el fotbal , nici cât a "antrenat".

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu va înțeleg de ce comentați despre domnul antrenor Opatchi. E zilnic la sintetic. Susține antrenamentele și se văd și rezultate. Important și foarte grav este faptul ca ești lăsat sa susții pregătire pe terenul CSC și nu poți nici măcar sa sudezi o poarta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Asa o fi domnule cum spui dumneata de Hagianu.Dar de primărie nu spui nimic?Cumva primaria a venit cu bani de acasa sa construiască sinteticul?nu cumva toti câmpinenii am contribuit prin taxe si impozite la construirea acestui teren?E normal ca primaria sa aloce 6000ron ptr echipa Muntenii Campina si sa.i puna sa plateasca chirie?E normal ca al 2-lea municipiu din Prahova sa aloce 12000ron ptr 3 echipe de fotbal (Muntenii,Sportul si Hagianu)?E normal sa plătesc ptr o oră de închiriere mai mult ca la Anastasescu?

    RăspundețiȘtergere