sâmbătă, 12 august 2017

Amical. Tricolorul Breaza - CS Cornu 0-0

În această dimineață, formația brezeană a primit, în ultimul amical dinaintea startului sezonului competițional, vizita "vecinilor" de la CS Cornu. În ciuda numeroaselor absențe din lot (Brânzea, G. Ghiță, Moldoveanu), brezenii au reușit un joc bun, terminat 0-0, având un bilanț "de invidiat" în amicale din punct de vedere al apărării - 4 din 5 meciuri fără gol primit. Florin Stăncioiu a trimis astăzi, în teren, următoarea formulă: Toma - Dumbărescu, Ov. Gheorghe, Damian, Manta, Zamfir, Duricu, Militaru, Albină, Vișan, Șovăială, fiind utilizați în repriza a doua și Briotă - Ilie, Mușea, Călin.
Sursa text şi foto: csotricolorulbreaza.blogspot.ro.

11 comentarii:

  1. Iar Cornu este la primul joc când nu înscrie, deși a avut doua goluri anulate și o bară. Altfel, un joc plăcut, cu o posesie mai bună pentru Cornu, mai preocupată de construcție, Breaza contând prin aportul vârfului Sovaiala și pe fazele fixe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. va dam 4 peste 2 aapt, sa te pregatesti :*

      Ștergere
    2. 4 ce?Goluri ? Orice e posibil! E chiar așa de buna Breaza acum? Pai atunci să tragă la cap de serie! Au bani, condiții bune,lot valoros, conducere pricepută, antrenor excelent, spectatori, deci toate ingredientele să promoveze!

      Ștergere
    3. Au mai amenintat baietii de la breaza ca ne dau 4...si au luat 5. Era in parc liniste ca duminica la liturghie. Sa va amintesc ca de cativa ani v-am batut ca pe covoare?....Si cu visan si cu stancioiu...Poate anul viitor faceti fuziune cu scoala ajutatoare..cine știe!

      Ștergere
    4. Traieste prezentul barosane :)) pacat ca nu jucam de balci cu voi ca te dadeam si in ciocan p groapa ca dupa nume pare-se ca iti place :))

      ps: Ar fi cazul sa te mai speli in urechi patroane, cred ca asta cu amenintarea ca dam 4 a fost vreun cosmar nocturn de al tau :)) sau sa itu amintesc ca fotbalistii astia ai tai au luat bataie in parc in retur de la niste copii de 98?:)))))

      Ștergere
    5. Născuți în 98?Copii la 19 ani? Unii joacă în liga 1 la vârsta asta! După raționamentul tău și Cazan e un tânăr promițător! Anul acesta mai aveți scuza că jucați cu niște copii? Parcă asta era politica clubului!

      Ștergere
  2. Imi pare un comentariu obectiv,
    Dupa spusele dumitale,Breaza a aruncat mingii in careu,iar Cornu a desenat frumos pe dreptunghiul verde....
    Serios?
    Iar ocaziile celor din Breaza,au venit din neatentia propriilor jucatori,au gresit ca au ratat.:))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Dreptunghiul verde cred că nu a ajutat nicio echipă, deoarece suprafata de joc părea tare și denivelata. Cornu nu a desenat frumos, dar, a fost mai preocupată de construcție. De câte ori a început Breaza construcția de la portar? Într-adevăr, cu Branzea și cu Ghita (Nene ),Breaza v-a arata altfel. Ov Gheorghe, Zamfir și Sovaiala sunt achiziții foarte bune. Ciudat ca Breaza a renunțat la politica creșterii jucătorilor tineri cu care s-a lăudat campionatul trecut. S-au schimbat obiectivele? Breaza este una dintre echipele cu cea mai buna finanțare. Acest lucru obliga !Spectatorii vor mai mult campionatul acesta. Multă baftă!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce faceti cu mortu' ala de Sovaiala?Crezi ca aia de la Cornu l-au dat de valoros ce era?.Iar o sa apara ca a dat 20 goluri cu ultimele 4 echipe care sunt foarte jos ca nivel?Vedeti cate meciuri bune a făcut cu primele 5-6echipe....

    RăspundețiȘtergere
  5. De cand ai venit in tara tov Dinu, aceste articole sunt iarasi pline de comentarii. Sa fie doar o coincidenta? Eu nu cred, oar cel care scrie ca batea si cand era Visan, ii aduc aminte ca el v a batut de.unul singur, va dadea gol de la vestiare, dar asa antrenor asa jucatorii, gura multa si satui de lg 4

    RăspundețiȘtergere