luni, 7 august 2017

De ce i se permite clubului HM Junior Câmpina să utilizeze gratuit terenul sintetic de la Căminul Petrol, după rezilierea contractului?

Este cunoscută şi deja de notorietate disputa dintre HM Junior Câmpina şi CS Câmpina, dispută care a dus (şi) la rezilierea contractului dintre cele două părţi. Contractul prevedea printre altele ca HM Junior să beneficieze de accesul gratuit pe terenul sintetic de la Căminul Petrol, în baza unui program. Ei bine, după rezilierea contractului, HM Junior a continuat să intre gratuit pe terenul sintetic, fără ca nimeni să încerce să-i determine să intre în legalitate!
Nu vreau să fiu înţeles greşit. HM Junior Câmpina are dreptul să intre pe acest teren, dar contracost, conform hotărârii Consiliului Local Câmpina, act care are putere de lege. Şi cum nimeni, nici măcar HM Junior nu este mai presus de lege, clubul lui Hagianu ar trebui să plătească!
De ce nu se întâmplă acest lucru? Nici teoretic, nici practic, nu există nici o explicaţie! Şi administratorul bazei sportive, CS Câmpina, ar trebui să explice de ce pentru oricare alt club accesul se face contracost, iar pentru HM Junior, nu!

12 comentarii:

  1. O vor da la pace.e interesul ambelor grupări sa iasa asa.ca se fac de ras,asta e altă poveste

    RăspundețiȘtergere
  2. Se așteaptă cineva să primim vreo explicație de la CS Câmpina? De la cine? Stoican este activ doar pe rețelele de socializare! În rest boierie mare! Suge de la trei țațe!Profesor, președinte, antrenor. Foarte capabil băiatul! A spus ceva despre angajarile din club? Am auzit că sunt 5 antrenori, care sunt aceia? Au fost scoase la concurs doar posturile ocupate acum de Herea și Opatchi,Dumitrescu cum a fost angajat? Stați liniștiți , nu v-a spune nimeni nimic. Se laudă cu două secții înființate într-un an și jumătate de când a fost ales Stoican. Pai asta-i performanta?

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Când a condus băiatul asta ? Poate mașina dar altceva...? Nici nu știe sa vorbească. Voi n-ați văzut cum se bâlbâie?L-a văzut careva la meciuri ? E "condus" de Fratila cum vrea el. Nu stiu ce "calificare" are dar ne facem de ras.La nivel de municipiu sa ai o așa funcție trebuie sa ai ceva experiența in "spate". Cum spuneam : CE A CONDUS băiatul asta? Cine ne poate raspunde ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Cum adică :profesor, președinte, antrenor? Sa înțeleg ca are catedra si preda la școala iar in același timp e si președinte de club? Iar de antrenat ce antrenează? Si sigur nu moca.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cam asa ceva! In Campina totul e posibi! Si eu ma intrebam cand are timp efectiv - legal pentru toate?

    RăspundețiȘtergere
  7. Cam asa ceva! In Campina totul e posibi! Si eu ma intrebam cand are timp efectiv - legal pentru toate?

    RăspundețiȘtergere
  8. Adică profesor la Școala Gimnaziala BP Hasdeu, președinte la CS Câmpina, antrenor la CS ContraTimp, acest Stoican este o mare capacitate! Mișto, nu -i așa? Bine că nu este și pensionar!

    RăspundețiȘtergere
  9. Intre CSC si HM Junior exista un contract perfect valabil.Nu mai dezinformati opinia publica.Nu stiati?....Sau nu sunteti interesati sa o spuneti?

    RăspundețiȘtergere
  10. Intre HM Junior si CSC exista un contract perfect valabil.Nu mai dezinformati opinia publica.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cei care imi trimiteti comentarii cu existenta contractului dintre HM si CS, Hagianu nu v-a spus ca acel contract a fost reziliat?! Deci, intre HM si CS nu exista nici un contract in acest moment! Sper ca acum e clar!

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu este clar.Contractul nu poate fi reziliat daca nu ai un motiv care sa permita acest lucru.Iar ei nu au acel motiv.In continuare sunteti informat gresit.

    RăspundețiȘtergere