joi, 10 august 2017

Disputa HM - CS, departe de a se încheia. Ba chiar dimpotrivă... Ia amploare!

Diferendul dintre HM Junior Câmpina şi CS Câmpina se acutizează şi este departe de a se apropia de un deznodământ onorabil. Cu siguranţă, cale de împăcare nu prea mai există...
Dar să încercăm să punem lucrurile într-un făgaş mai aproape de normalitate.
Mai întâi, după ce ieri nu au mai intrat pe terenul sintetic de la Căminul Petrol, astăzi, copiii de la HM au revenit pe suprafaţa sintetică (foto). Reprezentanţii clubului HM susţin că din punctul lor de vedere contractul nu a  fost reziliat, ei nerecunoscând rezilierea unilaterală din partea CS-ului. Cum or fi vrând să continue un contract atâta vreme cât au ajuns să-li reclame partenerul pe la comisiile AJF-ului, este peste puterea mea de înţelegere!
În schimb, cei de la HM afişează o stare de siguranţă că vor câştiga demersul lor la AJF. Să se bazeze pe faptul că sunt reprezentanţi de un apropiat al conducerii AJF, de Bogdan Filcea?!
De partea cealaltă, CS Câmpina nu pare a găsi forţa de a-şi impune punctul de vedere. Ba mai mult, CS-ul începe să aibă probleme, antrenorii de la HM anunţându-i pe părinţi că legitimaţiile jucătorilor de la cea de-a doua echipă care ar fi trebuit să ajungă de la HM la CS sunt la antrenorul acesteia din urmă formaţii, lucru total neadevărat, ba chiar unul dintre motivele rezilierii unilaterale din partea CS-ului a contractului dintre cele două cluburi câmpinene.
Lucrurile sunt departe de a fi lămurite, dar din toată această poveste lipseşte un personaj care a insistat aproape nefiresc de mult pentru coabitarea HM - CS. Este vorba de preşedintele Comisiei de Sport din Consiliul Local, Florin Frăţilă. Oare îl va întreba cineva care este partea sa de vină în acestă poveste cu iz de telenovelă?

3 comentarii:

  1. Nea Mircea...imbatranesti urat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest personaj de care vorbiți, domnul Fratila, a insistat pentru coabitarea HM-CSC, pentru ca nu avea nimic la club, decât un președinte și un contabil, care 3 luni au luat salariu degeaba. Au luat cea mai bună grupa de juniori, un melanj HM și CSM și s-au lăudat cu performantele acelor copii. Au vrut să înscrie echipa în campionatul de seniori și si-au dat seama că se pot face de râs. Așa că vor juca la juniori, vor câștiga un campionat de kkt și iar își umfla Stoican,Fratila și Opatchi, mușchii! Și la anul termina junioratul. Și ce vor face? De aceea vroiau în fiecare an o grupă de la Hagianu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Muntenii platesc chirie pt antrenament???se poate verifica???eu zic ca da....

    RăspundețiȘtergere