joi, 17 august 2017

Telenovela CS Câmpina vs. HM Junior continuă și devine penibilă

În această dimineață, pe terenul sintetic din incinta Căminului Petrol s-a derulat un nou episod al telenovelei CS Câmpina vs. HM Junior, un episod la limita dintre comic și penibil. O spunem cu mare părere de rău și insistăm asupra greșelii care s-a făcut încă de la început, atunci când s-au amestecat lucrurile. HM Junior trebuia să-și vadă de treaba lui, ca un club privat, iar CS Câmpina trebuia să-și asume drumul pavat cu bani publici. La întâlnirea de astăzi, alături de președintele CS Câmpina - Adrian Stoican, de antrenorul Roberto Opatchi și de reprezentantul HM Junior - Daniel Hagianu, s-au aflat consilierii locali Monica Clinciu și Daniel Ioniță. Surprinzător, au lipsit oamenii care au pus la cale acest aranjament publico-privat, consilierul local Florin Frățilă și Mircea Hagianu. Detalii - campinatv.ro.

3 comentarii:

  1. Sunteți de tot rasul! Domnule Stoican, conducerea acestui club este o pălărie mult prea mare pentru dumneavoastră! Ați făcut (împreună cu atotștiutorul Opatchi) un contract cu Hagianu care are multe hibe. Puteți pierde la comisiile AJF -ului banii solicitați de Hagianu! Pe de altă parte, de ce nu sunteți fermi în acest conflict? Ați înscris două echipe, așa cum prevede bugetul, HM -ul nu va predat în termenul convenit a doua grupa, ce tot o mai lălăiti? Permiteti accesul doar contracost, așa cum procedați cu toată lumea! Sunteți un club care se lafaie din banii publici , dar, comportamentul tuturor, de la Stoican, Fratila și până la Opatchi, lasă mult de dorit!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunteți penibili! Rasilor! Ce rol are momaia aia de Stoican la acest club? Vă bateți joc de contribuabili! Aveți buget de liga a 3 a și voi abia puteți înscrie două echipe de juniori! Pe ce se duc banii? Pe salariile voastre nesimțite? Dacă aveți echipă așa buna de ce nu ați înscris -o în campionatul republican? Sau la seniori, în campionatul județean? Va bucurați să câștigați campionatul județean de juniori? Așa păcăliți lumea?

    RăspundețiȘtergere
  3. Simplu....Stoican demisia de onoare, nu e o problema grava, doar ca produce prejudicii de imagine si financiare primariei, nu e normal un presedinte de club sa se regaseasca in aceasta situatie. Cine are dreptate...nu mai conteaza pentru ca la AJF, CS Campina conform regulamentelor nu are cum sa castige, cautati in ROAF si regasiti paragraful cu pricina, chiar trebuie publicat. Selectie de dosare si o noua numire pe postul de presedinte, care sa numeasca un antrenor la sectia de fotbal, pentru ca asa este intr-un stat de drept, unde legile, dreptul si transparenta fata de cetateni primeaza. Cine a semnat acel contract??? Interesant cate semnaturi sunt pe el???Sunt raspunzatori, sa isi asume. Metoda de pace: HM castiga la AJF si plateste terenul sintetic pt antrenament si joc in mod legal din cuantumul castigat, dar poate nu mai vrea sa joace acolo....!!!! Primarie......????Fratila.....??? ai pierdut rusinos

    RăspundețiȘtergere