vineri, 22 septembrie 2017

Un consilier local PNL din Valea Doftanei a agresat un arbitru!

În week-end-ul trecut, la Valea Doftanei s-a jucat partida CS Valea Doftanei - Rapid Mizil. În minutul 90-4, la scorul de 1-1, jocul a fost întrerupt definitiv de către arbitru, după ce un spectator a pătruns pe teren şi l-a lovit în cap pe arbitrul asistent cu un telefon mobil!
Cazul s-a aflat pe masa Comisiei de Disciplină a AJF Prahova, care a decis:
- pierderea meciului de către CS Valea Doftanei cu scorul de 3-0;
- echipa CS Valea Doftanei a fost sancţionată cu interzicerea organizării jocurilor pe propriul stadion pentru două etape şi o amendă de 1.000 lei.
Arbitrul asistent lovit se numeşte Alexandru Lepădatu şi are numai 15 ani. El a avut nevoie de intervenţia SMURD, find transportat la spital, unde a fost cusut la cap! Pentru ziarul "Prahova", Lepădatu a declarat: "O să scot certificat medico-legal şi o să depun o plângere. Îmi place mult activitatea de arbitru, este o pasiune a mea, nu mă aşteptam să am parte de un asemenea episod. Am înţeles că este vorba despre un consilier local, cel care m-a lovit, dar nu contează cine este. Să se gândească, dacă este părinte, cum ar fi reacţionat dacă era vorba despre copilul lui. Dacă este şi un oficial al comunei Valea Doftanei, atunci ce să mai zic!"
Agresorul este Florin Şerban (foto), fost jucător al formaţiei din Valea Doftanei, în prezent consilier local din partea PNL şi unul dintre apropiaţii primarului Lucian Costea Vileford.
Orice greşeală ar fi făcut un arbitru sau arbitru asistent, nimic nu justifică un asemenea gest huliganic. Astfel că se impune demisia urgentă din toate funcţiile publice a lui Florin Şerban, care va trebui să plătească - inclusiv în instanţă - pentru fapta sa!
Sursa foto: facebook.com.

9 comentarii:

  1. Nu este la prima abatere acest domn. Sa fie si suspendat si amendat si interzis pe stadion !

    RăspundețiȘtergere
  2. Stati linistiti,nu se ajunge in instanta!omul are bani si se crede buricul pământului.dar toată se învârte!cum te-ai simti domnule consilier daca fiul tau ar lua bătaie pe la vreo echipa de tapinari din judet?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca e normal ce s-a intamplat,dar totusi ar trebui sa avem arbitrii competenti nu un copil fara discernamant sa decida munca atator oameni!...plus ca suporterul respectiv,din ce spun fotbalistii nu a vrut sa-l loveasca pe arbitru,dar protesta si gesticula vehement cu tel in mana,iar la un moment i-a alunecat telefonul!...se pare ca nici macar nu este vb de cel pe care-l invocati voi aici!

      Ștergere
    2. CATRE ANONIMUL DE 12.47 NU CRED CA POTI SA REUSESTI SA ITI ALUNECE TELEFONUL DIN MANA SI SA SPARGI CAPUL LA CVINEVA IN ASA HAL INCAT SA AIBA NEVOIE DE INTERVENTIA SMURD SI ACEA PERSOANA SA AIBA NEVOIE DE 5-6 COPCI PENTRU A I SE OPRI SANGEREA

      Ștergere
  3. Te.ai prins!de fapt nici vorba de Florin Serban,ci de Stefan cel Mare.Hai bere sa fim seriosi!Înțelegeam daca era ultima etapa si te băteai la promovare sau retrogradare, dar asa???Si nici atunci nu găseai justificare ptr gestul lui.Dupa cum spui,copilul fara discernământ,dar adultul?Si la o simpla vedere iti dai seama că dacă a gresit,a gresit din prostie nu din hoție.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest Șerban așa a fost mereu, când nu merge cum vrea el amenință și nu se da înapoi de la nimic. Copilul care a fost lovit să- și ia avocat bun și să-l bage in pușcărie și să se pregătească pentru tot felul de sicane și măgării. Și Șerban are copil, dar probabil seamănă cu tatăl , așchia nu sare de trunchi

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca este adevarat, clar acest individ trebuie sa plece din functiile publice pe care le detine.
    Dar sigur din ceea ce vad aici scris nu o va face pentru ca nu are bun simt.
    Scriu ca si anonim pentru ca am neamuri in Valea Doftanei si nu am nevoie de probleme create de un incompetent.
    Apropo cate proiecte depuse are acest consilier de cand este ales? Probabil niciunumul mai ult ca sigur merge la sedinta lunara si ridica mana mai ceva decat atunci cand era elev ca trebuie sa dea bine in fata primarului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest personaj care nu merita sa îi spuneam numele are acest comportament de sălbatic in viața de zi cu zi, agresează verbal și fizic persoane nevinovate, inclusiv în ședințele consiliului local. Aceasta este calitatea lui dacă a ajuns să distrugă fizic și psihic un copil, este dureros. Rușine celor care l-au promovat,se afișează cu el în public îi ascultă mărețele sfaturi pentru a distinge o comunitatea. Succes PNL.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cine e asta bai nene?un taranus incult care a încercat sa joace si el in tinerete la Academica Valea Doftanei si nu putea sa alerge nici cat vaca lui din grajd.Bine,acum a trecut la bmw dar mirosul si cultura ia ramas.Dupa cum ar spune Cornel Dinu:săracul,e dus cu duhul

    RăspundețiȘtergere