sâmbătă, 7 octombrie 2017

Juniori A. CS Câmpina - Progresul Drăgăneşti 19-1

În această dimineaţă, pe terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina a avut loc ceea ce am fi putut numi derby-ul campionatului judeţean de juniori A, întâlnindu-se echipele clasate pe primele două locuri în clasament, CS Câmpina, respectiv, Progresul Drăgăneşti. Pe teren, însă, a fost măcel, un devărat dezastru, câmpinenii ridiculizându-şi adversarul, căruia i-a administrat un sever 19-1! Scpor l.a care orice comentariu este de prisos, trupa lui Roberto Opatchi instalându-se şi mai confortabil în fotoliul de lider al clasamentului juniorilor A.

3 comentarii:

  1. Felicitări Opatchi! Tare campionatul! Locul 1 vs locul 2! Opatchi face minuni! Au jucat și jucătorii care trebuiau să se întoarcă la Hagianu? Vă împăcați? Ce îi puteți oferi lui Hagianu în schimbul banilor pe care îi datorați și a celor 9 jucători cărora nu li s-au făcut contracte? Un post călduț? Vor linge părțile acolo unde au scuipat? Aștept cu interes să văd reacții la aceste greșeli ale celor care au girat această colaborare otrăvită, în speță Stoican și Opatchi! Sau vor pune batista pe țambal?

    RăspundețiȘtergere
  2. Am văzut că la CS CÂMPINA este mai nou, secție de baschet și antrenor! Foarte bine, chiar dacă a trecut cam mult până s-a înființat! Întrebarea mea este s-a organizat concurs pentru ocuparea postului de antrenor? Dacă da, unde se publica anunțurile de angajare? Poate sunt mai mulți antrenori interesați. Sau se merge pe modelul Claudiu Dumitrescu, de la fotbal?

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnilor de la CS Câmpina, puteți să răspundeți acestor comentarii, sau mergeți pe burtă? Lipsa voastră de reacție este dubioasă și lipsită de respect pentru cei care vă plătesc, adică față de contribuabili! Rușine, spuneți ceva!

    RăspundețiȘtergere