sâmbătă, 7 octombrie 2017

Liga A, etapa a 8-a, partidele de sâmbătă, rezultate

Astăzi au avut loc majoritatea partidelor di etapa a 8-a din Liga A. Rezultatele înregistrate până acum şi clasamentul la zi - campinatv.ro/sport.

8 comentarii:

  1. Aurica, n-a venit doctorul, sau nu v-ati prezentat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu a fost in forma Craciun(nici la maturat nu are ce cauta)ca nu au venit ,,sarbatorile'', dar si alti care sunt vai de mama lor.Paulestiul joaca fotbal,o singura data am batut cu ajutorul arbitrilor,rusine.Vin din Campina sa vad ,,Ce".

      Ștergere
  2. Ce doctor,ca am scapat ieftin;au mai avut aia 4-5 ocazii mari.Nu stiu cum a luat Paulestiul bataie la Maneciu????,fiindca au echipa buna de tot;nimeni de la Petrolul si pana acum nu ne-a dominat ca astia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au ratat 8-10 ocazii.singur cu portarul,cu poarta goala, trei bari,dar ocaziile se razbuna,nu a vrut sa mai intre in poarta obiectul,a recunoscut si Beznea,dominare totala.

      Ștergere
  3. Ieri Banestiul a prins o zi mizerabilă.asta a fost.Paulesti o echipa buna dar nu extraordinara.Cand gazdele te lasă sa faci absolut tot ce vrei in ultimii 30 metri,e normal sa ti se para ca Paulesti a fost foarte bună.Oricum la Banesti se vede o scădere in joc de vreo luna de zile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gresit.Nu noi i-am lasat pe cei de la Paulesti sa faca ce vor,ci ei nu ne-au lasat pe noi sa iesim mai sus de 30 m,fiindca ei au facut presing agresiv departe de poarta lor .Oricum trebuie sa recunoastem ca au fost mai buni.....nu stiu de unde si cand au luat copii under 19 si 21,fiindca sant foarte buni si peste nivelul campionatului.

      Ștergere
    2. Cu Blejoiul a prins zi buna??????,iar cu Boldestiul a luat un punct cu noroc.Momentan "VAI DE CAPUL lor la cum joaca.

      Ștergere
  4. Poti spune si asa,dar daca ai jucători cu sclipire,cu daruire si cu ambiție iesi din presingul lor.Una peste alta ieri au fost peste noi.Felicitari Paulesti

    RăspundețiȘtergere