duminică, 1 octombrie 2017

Liga A. Tricolorul Breaza - Avântul Măneciu 2-1

Victorie extrem de importantă obținută ieri după-amiază, pe teren propriu, de către jucătorii pregătiți de Florin Stăncioiu, aceștia dispunând, scor 2-1, de a cincea clasată, Avântul Măneciu. Jocul a
început cum nu se poate mai prost pentru brezeni, aceștia văzându-se conduși cu 1-0 încă din minutul 2, după o fază construită de căpitanul Stoian. A urmat apoi un adevărat asalt al gazdelor spre poarta mânecenilor, golul egalizator al lui Georgian Ghiță lăsându-se așteptat până în minutul 18, atunci când "Nene" a trimis un șut de la 18 metri, cu exteriorul, în plasa laterală a porții adverse. Brezenii au continuat, cu frenezie, atacurile, și au trecut în avantaj după alte 17 minute, la o centrare a lui Șovăială, respinsă în primă instanță de portarul oaspete, mai apoi bâlbâită de defensiva sa până la marginea suprafeței de pedeapsă, de unde Marius Duricu a șutat cu stângul direct în plasă, cu toată opoziția fundașilor adverși. Pe finalul primei părți, oaspeții au forțat egalarea, dar șutul din 19 metri al lui Tudorie a ocolit vinclul lui Toma. În partea a doua, jocul a fost la fel de echilibrat, fiecare formație reclamând câte un penalty neacordat, dar și câte o ocazie imensă de gol - brezenii prin Șovăială, care a tras din 11 metri în bară după o pasă de chinogramă trimisă de Zamfir, iar oaspeții prin același Tudorie, blocat excelent de Toma în situație de unu la unu. Fluierul final a adus 3 puncte muncite și meritate pentru formația brezeană, care va merge etapa viitoare la Ceptura, pentru duelul cu "lanterna roșie" a clasamentului la zi.
Tricolorul Breaza: Toma - Manta, Dumbărescu, Ov. Gheorghe (cpt.), Brânzea (84 Damian), Albină (89 Mușea), Duricu, Zamfir, Ghiță, Moldoveanu (64 Vișan), Șovăială. Antrenor: Florin Stăncioiu.
Sursa text şi foto: csotricolorulbreaza.blogspot.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu