sâmbătă, 4 noiembrie 2017

Liga A, etapa a 12-a, rezultatele partidelor de sâmbătă după-amiază

Alte două jocuri ale etapei a 12-a din Liga A s-au încheiat de puţin timp. Au fost două victorii concludente ale gazdelor, care au marcat de 11 ori, fără să primească vreun gol. Rezultatele înregistrate până acum şi clasamentul la zi - campinatv.ro/sport.

7 comentarii:

  1. A batut Banestiul si sansele la promovare cresc pentru băieții lui Covrig.Mare echipa a construit marele conducător banestean.E omul care stie sa cheltuie banul public si rezultatele se vad.Feicitari ,dom' Aurel.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da. A bătut și chiar ar putea incerca să promoveze. Blejoiul și Boldestiul nu vor, Paulestiul nu are voie. De ce nu? Dar ar avea bani să susțină echipa? Dar stadion omologabil? Jucătorii traseisti ,care merg la serviciu ar mai vrea la liga a treia? Ar face Băneștiul puncte intr-o serie destul de puternică? Nu, cu siguranță nu! Și atunci, e mai bine în liga lui nea Lică! Ce mi-e locul 2, ce mi-e locul 4.Iar Aurica și Visan, are și ei bani să mănâncă o pâine! Albă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Paulestiul si Boldestiul, nu au voie, iar Blejoiul nu doreste.

      Ștergere
    2. Dupa interviurile luate primarilor din Blejoi,Paulesti,Boldesti de Cristian Angelescu,nici una din aceste echipe nu doreste promovarea.Drum deschis Banestiului,care la fel ca celelalte,nu poatr sustine financiar echipa in liga treia,cum de alfel nu au putut,Unirea si C S M Campina fiind vorba de un oras nu de o comuna.Nu va msi imbatati cu aps rece.

      Ștergere
  3. Nu inteleg cum de toti prosti fac tot felul de comentarii despre Banesti , pana la urma echipa a batut, iar despre prestatia ei sunt multe de spus.Sa vi si sa critici mereu un om care nu cred ca a facut atata rau, dimpotriva, mi se pare absurd.La sfarsit de an multi or sa aiba surpriza ca banii sau cheltuit cu chibzuinta si ca fondurile echipei au fost bine gestionate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Erată. Se scrie :toți proștii (cu doi de i , să vii (tot cu doi de i ), s-au cheltuit (s, cratimă, au )!Și până la urmă, mai bine să audă lumea de tine, decât deloc. Așa că nu te mai supăra Aurică, aveți o echipă bună! Cheltuielile sunt mari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mendo sau Bur(i)chi : shit gurita. Ati cheltuit mult mai mult pe timpul vostru.

      Ștergere