luni, 22 ianuarie 2018

Titlurile zilei:
- CS Câmpina a decis să acţioneze în instanţa civilă atât FRF, cât şi Clubul HM Junior
- Iulie 2018 - următoarea sesiune de admitere la Școala de Poliție din Câmpina. Este posibil să existe și o a treia sesiune, în decembrie
- Aproximativ 17 milioane lei, suma încasată la bugetul Câmpinei, în 2017, de pe populație și firme
- Administrația locală îi invită pe câmpineni să se prindă în Hora Unirii, pe 24 Ianuarie, în Parcul de la Ceas
- Primăria Câmpina vrea fonduri europene pentru construirea unei grădinițe și îmbunătățirea infrastructurii de la Școala "B.P. Hasdeu"


12 comentarii:

 1. Știe cineva cât a costat acest schimb de amabilități cu frații noștri de peste Prut? Au mai jucat Antal, Radu și Burchi la CS Câmpina?Frumos din partea celor de la CS Câmpina că și -au manifestat ospitalitatea și i-au lăsat să egaleze la ultima fază! Puteau să -și dea și sorturile jos. Lăsând gluma la o parte, de această acțiune au beneficiat doar jucătorii, antrenorul și câțiva prieteni ai lui. ..Bănuiesc că acesta acțiune s-a făcut din banii publici, nu -i așa?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. A costat o treime din banii pe care i-a primit in acest an din partea municipalutaii, pe Legea 350, Muntenii Campina. Echipa aceea care s-a dus azi la meci fara echipament. Iar banii respectivi au fost folsiti doar pentru cazarea si masa echipei de la Cimislia, fiind o reciprocitate, dupa ce nici pe cei de la CS Campina nu i-a costat in deplasarea din Moldova decat transportul.

   Ștergere
 2. Și cât au primit pe legea 350 cei de la Muntenii Câmpina ?Pentru un an, nu pentru 3 zile. A fost CS Câmpina în aceasta acțiune, sau o selecționată? Vi se pare normal să joace "teatru "?Dacă vor mai juca teatru și pe viitor acești tineri sportivi?

  RăspundețiȘtergere
 3. Se pare că aveți ceva cu Muntenii Câmpina! De ce nu ați solicitat facturile tuturor celor care își desfășoară activitatea pe acest teren? Ați verificat și la bazinul de înot? Se face evaziune fiscala la greu. Tratament preferențial, înseamnă încălcarea legii, nu-i așa? Doar Muntenii ar beneficia de acest tratament? Angajările la CS Câmpina s-au făcut respectând legea? Respectând organigrama? Colaborarea cu HAGIANU, întreruptă brutal, urmată de prezenta pe la diferite comisii și probabil și instanțe nu arată că acest club, susținut generos din bani publici, este condus prost ?

  RăspundețiȘtergere
 4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 5. Deci, CS CÂMPINA a pierdut și apelul în disputa cu HAGIANU și e bun de plată! Cine plătește? Păi, cine a semnat acea colaborare. Adică Stoican, omul care suge de la trei oi :e profesor, președinte de club, ambele profesii remunerate din bani publici și antrenor de înot. Deci, are cu ce să plătească! Și el și Opatchi care era cel mai vocal când îi scotea afară de pe teren pe copiii de la HM. De fapt, ar trebui să plece amândoi, de mânuța. Și să -l ia cu ei și pe cel care îi ține în brațe. Și să nu se mai întoarcă!

  RăspundețiȘtergere
 6. Am vazut cum se plombeeza gropile.Dumnezeule!Panà unde poate merge bataia de joc?Domnilor si doamnelor care conduceti orasul,sa va fie rusine!Nu stiti decat sa furati,asta e singura voastra politica !

  RăspundețiȘtergere
 7. Haide.ti sa nu n.e mai miram de ce anumiti arbitri au plusuri ptr unele echipe daca ii vezi postatand pe fbk la banchetul de sfarsit de an.. Marcel e omniprezent de la liga A pana la C Nu.i mai trebuie porc de craciun

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ce vreți să spuneți? Că fiecare apariție a lui Marcel alături de acei conducători este recompensată? În natură?

   Ștergere
 8. Departe gandul de mn ..dar la cata carne a mancat la banchete

  RăspundețiȘtergere
 9. Bineinteles ca,topul lucrurilor penibile din sportul campinean este condus de litigiul CS CAMPINA-HM JUNIOR.Sugestiva si poza de la articol.Stoican se tine de gard sa nu cada,iar Opatchi se ratoieste la Dani Hagianu.Penibila a fost si deplasare din Moldova a CSC-ului,tinand cont ca au facut deplasarea si au jucat si trei jucatori care nu aveau nicio legatura cu clubul primariei.Penibil este si faptul ca sectia de natatie functioneaza desi antrenoarea a renuntat la post.Penibil este si faptul ca presedintele CS Campina are norma intreaga si la club si la scoala.Ba mai este si instructor de inot.Probabil,ziua lui Stoican are 48 de ore.

  RăspundețiȘtergere