sâmbătă, 9 decembrie 2017

CS Câmpina a pierdut litigiul cu HM Junior şi la FRF. Urmează demisia lui Stoican?

Litigiul dintre CS Câmpina şi HM Junior Câmpina a ajuns la Comisia de Recurs a Federaţiei Române de Fotbal, ultima instanţă sportivă naţională. CS Câmpina a pierdut din nou, după ce clubul lui Hagianu câştigase atât la Comisia pentru Statutul şi Transferul Jucătorului, cât şi la Comisia de Apel a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Prahova.
Detalii - campinatv.ro/sport.
În mod normal, după o asemenea ruşine, preşedintele CS Câmpina, Adrian Stoican, şi membrii Comitetului Director, care şi-au dat acordul pentru angajarea avocatului care a pierdut acest litigiu, ar trebui să-şi dea demisia de onoare. Îşi vor da ei demisia? Sau Consiliul Local va decide demiterea lor?

8 comentarii:

  1. asemenea gesturi, imposibil de venit din partea unor oameni "mici"

    RăspundețiȘtergere
  2. Stoican și Opatchi ar trebui demiși! Dar. ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine,vor fi demisi,dar,cine plateste ?Contribuabilii?

      Ștergere
    2. Nu, in opinia mea ar trebui sa plateasca cine a semnat contractul cu HM.

      Ștergere
  3. Presa nu are voie sa intre cand e vorba de Fratila,Stoica si Opatchi

    RăspundețiȘtergere
  4. Si Hagianu baiat bun! A gasit acesti mari si ilustrii conducatori! Dar Hagianu uita cand traia doar din bugetul primariei, eu cred ca si a dat foc la valiza cu ce face el. Fotbal la Campina ii va fi greu sa mai faca, cam asta ar merita si el. Este doar opinia mea . Dan, Campina

    RăspundețiȘtergere
  5. Hagianu are si el destule merite in ceea ce a insemnat fotbalul juvenil.Dar,are si multe tinichele de coada!Cat despre cei de la CS Campina,numai cuvinte de lauda!Nu pot decat sa spun:plecati naibii odata!Stoican,Opatchi,Fratila,lasati pe altii domnilor,voi sunteti INCOMPETENTI !

    RăspundețiȘtergere
  6. Numai rautate!! O sa ajungeti sa va mancati unii pe altii!! Mai vedeti-va si de treaba voastra!!

    RăspundețiȘtergere