marți, 23 ianuarie 2018

Ca la Câmpina, niciunde. CS Câmpina şi HM Junior se dau reciproc în judecată

Litigiul dintre CS Câmpina şi HM Junior Câmpina se află în faţa unei noi faze, una cum rar se poate vedea, cele două grupări anunţând că se vor acţiona una pe cealaltă în judecată! Astfel, după ce preşedintele CS Câmpina, Adrian Stoican, a precizat în raportul către Consiliul Local că va acţiona în judecată Clubul HM Junior, reprezentanţii acestuia din urmă susţin că şi ei vor acţiona în instanţa civilă, cel mai probabil atât CS Câmpina, cât şi pe preşedintele Stoican. Detalii - campinatv.ro/sport.

6 comentarii:

  1. Întrebare: de ce domnule Sandu CSC nu are dreptul sa atace pe toate căile legale o situatie creată de un club privat care a încălcat proprietatea domeniului public si care a adus prejudicii morale si materiale clubului si comunitatii? Si de ce vreți sa sugerați ca consiliul local sa ia apărarea unui club privat? Si părinții copiilor dela CSC plătesc impozite si taxe locale iar copiii lor au avut de suferit din cauza ca terenul de antrenament era ocupat abuziv de hm. Consider ca sunteți părtinitor prin modul in care scrieți si mai ales prin faptul in care doriți sa influențați anumiți consilieri in aceasta speța . Iar încălcarea abuziva a domeniului public este caz penal ,așa ca asta cred ca ar fi trebuit sa scrieți.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este punctul dvs de vedere si eu il respect, asa cum si dvs ar trebui sa respectati punctul meu de vedere. Sunt prea multe intrebari pentru a va raspunde aici, dar imi permit sa va intreb un singur lucru: dvs va place acest scandal?

      Ștergere
    2. Sigur ca nu dar nici sa vezi ce abuzuri fac cei de la hm(cum de-altfel sunt obișnuiți ) minciuni,nerespectarea domeniului public,nerespectarea contractului,injurii la adresa angajaților , amenințări etc.Pana acum nu s-a luat nimeni de ei iar politicienii au "reușit"de-a lungul timpului sa se lase șantajați de un om mic din toate punctele de vedere.Zero caracter ,zero performante.Se vaită domnul secretar al clubului ca-i pleacă copiii. Pai cred ca au început si părinții sa realizeze ca sunt folosiți ca "bancomat" iar rezultatele sunt zero.Si care e cauza? Un antrenor expirat, un secretar fără școala si un pseudo ceva nu stiu ce reprezintă .

      Ștergere
  2. Aveti in mare parte dreptate,dar nu cumva milogeala lui Mircea Hagianu a avut efect cu concursul primăriei si a comisiei de sport?Ambele tabere se fac vinovate intr-un fel sau altul

    RăspundețiȘtergere
  3. Auzi....mai prietene....pt ca, copilul tau sa faca sport urs...si tu sa plangi..acum...pe aici pe blog.....platesc eu impozite....si altii...nu numai tu...eu zic sa taci...de ce nu esti corect si sa_i ceri Dl Stoican detalii....şşşş...doar nu vrei sa platesc eu impozite sa creasca Mesi al tau...si apoi sa il vanda cine???? Primaria...?.CSC..?

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt de râsul curcilor! Ambele tabere se fac de râs. În acest moment, niciuna dintre cele două echipe nu mai are are credibilitate. Și cu asemenea oameni chiar că nu ai vrea să ai de-a face.

    RăspundețiȘtergere