sâmbătă, 17 martie 2018

Liga A. Tricolorul Breaza - AFC Brebu 1-1

După înfrângerea neaşteptată de la Urlaţi, Tricolorul Breaza revenea în faţa propriilor suporteri cu dorinţa de a obţine prima victorie din 2018 în faţa unui adversar de tradiţie, AFC Brebu. Oaspeţii şi-au vândut scump pielea şi au reuşit să obţină un punct, golurile partidei fiind marcate de Vişan - pentru gazde, respectiv, Dogaru, pentru oaspeţi.
Rezultatele complete înregistrate până acum şi clasamentul la zi - campinatv.ro/sport.

10 comentarii:

  1. imi place de florin stancioiu ca injura si e smecher dar se inmoaie ca un mielusel cand ii zice bercaroiu din tribuna ce schimbari are de facut :))) DEMISIA!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragan Vladut autorul golului la BREBU!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ati facut egal cu un adversar de traditie dar care are un buget de 4 ori mai mic iar la meciul de ieri a fost condus de pe banca de un baiat ( savulescu fiind in tribuna suspendat ) care la brebu face treaba asta din pasiune pt echipa nu pe 2000 de lei ca tine stancioiule.

    RăspundețiȘtergere
  4. Care baiat???k la primul meci cu Paulestiul,pe banca era unul care zicea k e vicepresedinte si le spunea alora de la Brebu sa-i arunce pe cei de la Paulesti in GARLA...ALO, de ce sa redus suspendarea celor de la Brebu ???

    RăspundețiȘtergere
  5. Mars la zidarie nai anonimuke

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunteti frustrati echipa Este in objective iara Bercaroiu Este in papagal de la particular lui based stancioiu faceai schimbata oricum te

    RăspundețiȘtergere
  7. Mao anonymous. Iara esti o vorbesti de stancioiu tu nai saracule? Are meciuri alternate care zile ai about tu pana acum

    RăspundețiȘtergere
  8. vezi data viitoare cand iti cumperi telefon sa ii rogi pe baieti sa iti scoata autocorrectul muceo! :))) pana atunci ia-te de mana cu nulitatea de stancioiu si faceti o vizita la primarie, cred ca aveti ceva treaba pe sub mesele de acolo!:)))))

    RăspundețiȘtergere
  9. Bai nene e grea rău limba romană !

    RăspundețiȘtergere
  10. Mama,ce semianalfabeti pe aici !!!👺

    RăspundețiȘtergere