joi, 19 aprilie 2018

FC Băneşti a pierdut la "masa verde" partida cu Avântul Măneciu

Comisia de Disciplină a AJF Prahova a decis omologarea rezultatului partidei FC Băneşti - Avântul Măneciu, din etapa a 18-a, disputat pe 31 martie, cu scorul de 0-3. Pe teren, băneştenii s-au impus cu scorul de 2-1, dar s-a constatat ulterior că echipa lui Aurel Covrig a folosit un jucător aflat în stare de suspendare. În urma acestei decizii, FC Băneşti coboară pe locul 4, cu 39 puncte.

8 comentarii:

  1. Numai circul de covrig putea sa faca asa ceva😂😃😄e vai de el saracul,străin total de fotbal😀

    RăspundețiȘtergere
  2. Să îi fie Rușine lui Covrig pentru cum a câștigat la Cocoșești! A fost offside un metru ! Acum 2 săptămâni ,s-a plâns și la Ceptura că l au furat arbitrii și a avut 2 penalty-uri în deplasare. INCREDIBIL!!! Dar,valoarea lui de conducator este ...PRAF!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru ca Aurel Covrig a pierdut meciul cu Măneciu ,ar trebui demis din funcție !E o pârnaie de conducator !

    RăspundețiȘtergere
  4. Dar de seful arbitrilor care a supervizat furtul arbitrlor de la Cocosesti nu ziceti nimic?

    RăspundețiȘtergere
  5. pistol nu te mai lauzi prin tribune la campina ca sti tu? caricatura ce esti

    RăspundețiȘtergere
  6. Aurica sa-l iei pe pistol...si la benzinarii cu voi. Puneti gazon, faceti rezervoare. Acolo e de voi. La fotbal lasati-i pe altii.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce slabi sunteti.Penibil la liga 4 sa pierzi un asemenea meci.Cum poti merge in fata jucatorilor care au dat totul pentru a castiga,aceiasi jucători pe care ii cerți cand pierd.Acum le ati mâncat munca.Sa va fie rusine!

    RăspundețiȘtergere
  8. Aurica o ai tot mai mica,ma refer la credibilitate.Dar nu e vina ta,e buna celor ce ti-au dat tie puterea. Du-te la capre

    RăspundețiȘtergere