sâmbătă, 21 aprilie 2018

Un sportiv prahovean a fost inclus în lotul României pentru Cupa Mondială de karate Wadokai

Motiv de mândrie pentru Clubul Sportiv KOKKI din județul Prahova: sportivul Matei Munteanu (foto), în vârstă de 12 ani, va reprezenta România la Cupa Mondială de Karate Wadokai (https://wadokaiallnationschampionships.com/), ce va avea loc în perioada 23-28 august 2018, în Leicester, Anglia.
În urma rezultatelor de la Campionatele Naționale anterioare (trei ani la rând fiind campion național la kata sau la kumite), dar și a dorinței și determinării de a participa la acest eveniment sportiv major, sportivul prahovean a fost selectat și convocat la lot. El va întâlni sportivi din peste 30 de țări, cum ar fi: Japonia, SUA, Suedia, Rusia, Ucraina, Iran, India, etc., în probe de kata și de kumite, la categoria de vârstă copii 3 (11-12 ani).
Perioada următoare va fi una de pregătiri intense, atât la club, cât și la București, împreună cu lotul reunit, pentru ca la începutul lunii august să meargă în cantonament pentru antrenamente specifice în zona munților Parâng.
Asociația Clubul Sportiv KOKKI are sediul în comuna Cornu din județul Prahova și oferă lecții gratuite de karate copiilor din comunele Cornu și Provița de Jos, beneficiind de susținerea autorităților locale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu