marți, 3 februarie 2015

Bogdan Şandru, transferat definitiv la Pandurii

Ieri, clubul de primă ligă Pandurii Tg. Jiu a transmis o ofertă clubului Fortuna Poiana Câmpina pentru transferul fundaşului central Bogdan Şandru (foto).
De altfel, reamintesc că Bogdan Şandru se află în acest moment în Antalya, sub comanda antrenorului Edi Iordănescu, pentru care a jucat deja în toate cele 3 meciuri amicale desfăşurate până acum în stagiul din Turcia, chiar în două dintre partide fiind titular.
În cursul acestei după-amieze, conducerea clubului Fortuna Poiana Câmpina a analizat oferta gorjenilor şi a decis să-i dea curs, transmiţând deja un răspuns favorabil conducătorilor Pandurilor. Va fi vorba de un transfer definitiv, actele urmând a se perfecta la întoarcerea echipei lui Edi Iordănescu din Antalya, moment din care Bogdan Şandru devine "pandur" cu acte în regulă.
Primele meciuri oficiale ale Pandurilor, unde Bogdan Şandru are şansa să debuteze într-un meci oficial pentru noua sa echipă vor fi pe 17februarie, în semifinalele Cupei Ligii, împotriva formaţiei Dinamo Bucureşti, iar pe 21 februarie, în campionatul primei ligi, când Pandurii vor întâlni pe CS Universitatea Craiova.

4 comentarii: