vineri, 6 februarie 2015

Fortuna a încheiat primul cantonament al iernii

Astăzi, Fortuna Poiana Câmpina a încheiat primul stagiu de pregătire centralizată din această iarnă. Concluziile acestui prim cantonament nu sunt chiar cele mai optimiste... În ciuda rezultatelor bune din meciurile amicale: 5-0 cu Tricolorul Breaza, 3-0 cu CS Blejoi, Fortuna a pierdut câteva piese grele din angrenajul său - Vali Munteanu, Bogdan Şandru şi Dobrosavlevici.
De asemenea, este foarte probabil ca în zilele următoare Fortuna să-l piardă şi pe Andrei Băcioiu, probabil cel mai bun dintre jucătorii promovaţi de la "satelitul" desfiinţat.
Elevii antrenorului Aurelian Stamate au primit câteva zile libere, fiindu-le deja comunicat programul pentru săptămâna viitoare. Jucătorii Fortunei vor reveni la antrenamente marţi după-amiază, încă discutându-se asupra posibilităţii disputării unui meci amical marţi, în compania formaţiei Flacăra Moreni. Problema acestui amical este cea a locului de desfăşurare, ambele grupări preferând să joace pe terenul celeilalte.

10 comentarii:

  1. Pacat ,dar s-ar putea sa fie si ultimul cantonament.

    RăspundețiȘtergere
  2. Toti jucatorii au depus "Cerere pentru rezilierea contractelor" , au predat echipamentele astazi de dimineata. Salariile nu au fost date asa cum au fost promise la terminarea "Cantonamentului" .

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. De ce citim tot felul de comentarii Domnul Neculai?... De ce nu dati o stire concreta?... Mergeti
    Pe la stadion si vedeti ce se intampla... E pacat daca sunt adevarate zvonurile...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cititi "tot felul de comentarii" pentru ca intotdeauna am publicat toate comentariile care nu contineau grosolanii sau jigniri ori injurii. asa consider eu ca e corect. stire concreta este cea la care postati aceste comentarii. din pacate, viitorul la Fortuna este destul de sumbru, iar cand vor fi date certe, fiti sigur ca le voi publica!

      Ștergere
  6. Este adevarat. Sunt un fan Fortuna si nu stau sa inventez lucruri. ( O sa vedeti marti la antrenament daca domnul Radu Calin accepta rezilierile o sa fie maxim 5,6 jucatori, majoritatea cei care au fost la satelit ) La ultimul antrenament de ce au fost 12 jucarori ? In "plin cantonament"

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  8. oameni buni, lasa-ti oamenii sa se exprime, nu va bucurati de raul altora daca Fortuna se desfinteaza, asta este se bucura dl Hagianu ca o sa mai incaseze cateva cotizatii in plus dar finalul este tragic ptr toata lumea din Campina si zonele limitrofe hai HM Campina nici un copil de la acest club privat nu poate juca la cel putin liga c prahova asta este valoarea hai Baronu

    RăspundețiȘtergere